Close Menu

Chauffeursdiensten

De chauffeursdiensten van Autoreset staan bekend om professionaliteit en klantvriendelijkheid. Sinds 2004 is het aantal chauffeursdiensten zo sterk gegroeid dat we onszelf marktleider mogen noemen op het gebied van autotransport. Een bijbaan als privechauffeur bij onze onderneming is daarom een goede investering wanneer u een professioneel netwerk op wilt bouwen. Leer onze opdrachtgevers kennen en doe de nodige rijervaring op. Voer chauffeursdiensten uit in de eigen regio of ga op verschillende plaatsen in Nederland aan de slag als pendeldienst of in het vrachtwagen- en bustransport. Wij bieden diverse diensten en chauffeursdiensten aan en zijn altijd op zoek naar nieuwe, zowel jonge als oude chauffeurs met een professionele werkhouding en de nodige ervaring die voor ons de weg op willen.
 

Chauffeursdienst voor ervaren bestuurders

De afwisseling van werkzaamheden maakt de chauffeursdiensten bij Autoreset tot een interessante bijbaan die bovendien goed staat op je CV. Het uitvoeren van chauffeursdiensten vergt namelijk niet alleen een rustige rijstijl, maar ook een klantvriendelijke werkhouding en inzicht in logistieke problemen en vraagstukken. Wanneer er zich een gevaarlijke of lastige verkeerssituatie voordoet of wanneer je meerdere opdrachten hebt op één dag, moet je ingrijpen om je werkzaamheden op een efficiënte en professionele wijze ten uitvoer te brengen. Gelukkig krijg je aan het begin van uw loopbaan bij Autoreset meteen een training in ons eigen opleidingscentrum. Hier word je opgeleid tot een klantvriendelijke en ervaren chauffeur die met een zelfverzekerde houding de weg op gaat.
 

Autoritten door heel Nederland

Het voordeel van chauffeursdiensten bij Autoreset is dat u opdrachten uit kunt voeren door heel Nederland. Hierdoor rijdt u naar plekken waar u nooit eerder bent geweest en komt u in contact met allerlei verschillende professionals. Bouw aan uw professionele netwerk of voorkom dat u het autorijden verleert. Wat uw beweegredenen ook zijn, bij Autoreset bent u welkom om helemaal uzelf te zijn en te doen wat u het liefste doet. Het uitvoeren van chauffeursdiensten combineert zelfstandig werk met een klantgerichte aanpak. Bent u benieuwd naar de mogelijkheden van een (bij)baan als chauffeur of wilt u direct solliciteren? We zijn op zoek naar chauffeurs in de buurt van:

 

JA, ik wil mij inschrijven als chauffeur