Close Menu

Chauffeursdiensten Rotterdam

Voor chauffeursdiensten in Rotterdam is Autoreset niet alleen op zoek naar betrouwbare bestuurders die minstens 1 dag per week beschikbaar zijn. Als chauffeur bij Autoreset bent u klantvriendelijk, dienstverlenend en representatief voor een bedrijf dat marktleider is op het gebied van autotransport. In ruil daarvoor bieden we u een flexibele (bij)baan in de buurt van Rotterdam. Bezoek de kleinste dorpen van Nederland en ga zelfstandig aan de slag om onze klanten tevreden te stellen. Voer chauffeursdiensten in Rotterdam uit voor een scala aan opdrachtgevers in heel Nederland.   

 


 

De planning wordt gemaakt
KIES JE EIGEN RITTEN
autosleutels worden overhandigd
ONTVANG DE AUTO OP LOCATIE
navigatie van autoreset
AFRONDEN MET JE SMARTPHONE

 


 

Parttime chauffeur met ruime rijdervaring

U bent al geruime tijd AOW-gerechtigd, maar u mist het autorijden of wilt graag een dure hobby of lange vakantie bekostigen. Met onze chauffeursdiensten in Rotterdam bent u verzekerd van een geschikte bijbaan op uw oude dag. Wat zijn de voordelen van onze transportdiensten en chauffeurswerkzaamheden?

  • flexibele bijbaan;
  • veel zelfstandig werk;
  • afwisselende opdrachten;
  • chauffeursdiensten in heel Nederland.

Wij vragen van u een betrouwbare en punctuele houding, zodat onze opdrachtgevers zeker weten dat hun auto’s netjes en op tijd worden afgeleverd. Daarnaast moet u in het bezit zijn van een smartphone, zodat u onze app kunt downloaden. Deze app geeft u een duidelijk overzicht van uw opdrachten voor de desbetreffende dag en maakt het mogelijk om uw uren gemakkelijk in te plannen. Ook heeft u zowel ervaring in schakel als automaat. Op deze manier heeft u de mogelijkheid in verschillende auto’s en voor diverse opdrachtgevers ritten te maken. Daarbij bent u gemiddeld twee dagen per week beschikbaar voor chauffeursdiensten nabij Rotterdam. Zo heeft u de mogelijkheid om afwisselende opdrachten uit te voeren en hoeft u niet te haasten om alles op één dag te regelen. U geeft uw tijden door en wij zorgen ervoor dat er een geschikte planning komt. Klopt er iets niet met de planning of redt u het niet om alle opdrachten uit te voeren? Wij helpen u graag om zo effectief mogelijk met uw tijd om te gaan en zijn flexibel genoeg om uw rooster aan te passen wanneer het niet gaat. Dankzij een uitgebreide training in ons opleidingscentrum handelt u elke situatie bovendien af met een lach op het gezicht.

 

tevreden personeel van auto reset

 

Direct Solliciteren als chauffeur?


Ruim 250.000 autotransport opdrachten per jaar. 
Bekijk fulltime, parttime en tijdelijke banen als chauffeur.

Benieuwd naar de mogelijkheden in Rotterdam?


 

Inschrijven als chauffeur        Neem contact op

 

 

Chauffeur in Rotterdam en omgeving

Als hiker verzorgt u chauffeursdiensten in Rotterdam en omgeving. U bent werkzaam in een team van gemotiveerde chauffeurs die de hele dag voor dezelfde opdrachtgever werken. De ritten die u moet rijden, worden direct aan u doorgegeven, waardoor hier geen miscommunicatie over kan ontstaan. Haal auto’s op en breng ze weg in de regio van Rotterdam samen met uw andere collega’s. U hoeft dus niet met het openbaar vervoer terug te reizen. Bent u op zoek naar meer zelfstandig werk in andere plaatsen in Nederland? Word actief in de autotransport en zorg ervoor dat de auto’s van onze opdrachtgevers op de juiste plek in Nederland terecht komen. U wordt een dag van tevoren of op de dag zelf nog gebeld voor diverse opdrachten door heel Nederland. Zo voert u verschillende transporten uit op dezelfde dag en komt u in aanraking met veranderende landschappen en nieuwe mensen. Of u nu chauffeursdiensten in Rotterdam uit wilt voeren of liever op weg gaat door heel Nederland, u bent bij Autotransport meer dan welkom. Bent u enthousiast geworden? Solliciteer direct of neem contact met ons op als u nog vragen hebt.

 

JA, ik wil mij inschrijven als chauffeur