Close Menu

Lokale bijbaan

65 plus of student? Bij Autoreset hebben wij diverse bijbanen die goed zijn te combineren naast studie of pensioen.

Student?

Ben jij gek van auto's en wil je graag naast je studie werken in een dynamische omgeving? Diverse opdrachtgevers van ons zijn op zoek naar studentchauffeurs, dus wil jij niet het standaard studentenwerk doen solliciteer dan snel, wij bieden diverse studenten bijbaan aan:

Bovenstaande vacatures zijn perfect te combineren naast je studie, als directiechauffeur moet je soms geruime tijd wachten tot je terug moet rijden. Tijdens deze wachttijd kan je mooi betaald studeren, dat maakt werken voor Autoreset een van de meest geliefste studentenjobs.

65 plusser?

Bent u op zoek naar een geschikte bijbaan dat goed te combineren is naast uw dagelijkse bezigheden nu u gepensioneerd bent? Autoreset biedt allerlei soorten chauffeursdiensten aan en heeft altijd de meest recente chauffeur vacatures beschikbaar. Werken voor autoreset is niet het standaard ouderenwerk, werken in de automotive is zeer gevarieerd en u werkt altijd dichtbij uw woon- of verblijfplaats.

Neem contact met ons op voor meer informatie of solliciteer direct.

 

Direct Solliciteren

Neem contact op

Onderstaand contactformulier is niet geschikt voor sollicitaties. Solliciteren kan eenvoudig via ons sollicitatieformulier.

Voor vragen over de vacatures kunt u hier terecht.

* Velden met een * zijn verplicht