Close Menu

Werken bij Autoreset

Werken als chauffeur

Bent u gepensioneerd of student? Autoreset heeft verschillende bijbanen die u makkelijk kunt combineren met uw pensioen of studie. Wij vervullen ruim 250.000 opdrachten per jaar. Wij zijn dan ook continue op zoek naar betrouwbare chauffeurs.

Bijbaan voor 65 plussers

Wij hebben veel banen voor gepensioneerden. Zo zijn wij altijd op zoek naar betrouwbare 65 plus chauffeurs. Heeft u geen vaste baan meer, maar bent u graag onderweg? Dan is het chauffeurswerk van Autoreset is de ideale bijbaan naast uw AOW. Ook als u nog niet officieel AOW-gerechtig bent hebben wij een baan voor u. Bij Autoreset vindt u namelijk ook vacatures voor ouderen van 60 jaar en ouder.

 

 

 

 

 

Bijbaan voor studenten

Ook voor jongeren hebben wij meer dan genoeg opdrachten. Wij bieden namelijk ook chauffeurswerk voor studenten. De banen waar wij vacatures voor hebben zijn onder andere:

Werken via Autoreset

Ouderen uitzendbureau Autoreset is hét uitzendbureau voor chauffeurs van 65+. Wij richten ons op twee doelgroepen. Dus  naast vacatures voor senioren en werk voor gepensioneerden hebben wij ook werk voor studenten. Onze opdrachten zijn beschikbaar voor alle chauffeurs, u geeft zelf aan of u wilt werken of niet. Wilt u dus nog werken na uw pensioen? Bekijk dan snel al onze vacatures voor gepensioneerden op onze vacaturesite voor ouderen.

 

Neem contact op

Onderstaand contactformulier is niet geschikt voor sollicitaties. Solliciteren kan eenvoudig via ons sollicitatieformulier.

Voor vragen over de vacatures kunt u hier terecht.

* Velden met een * zijn verplicht