Close Menu

Vacatures ouderen

Onze vacatures voor ouderen bieden u de mogelijkheid om op uw oude dag wat bij te verdienen. Heeft u de AOW-gerechtigde leeftijd bereikt, maar vindt u het maar niets om de hele dag thuis te zitten? Autoreset biedt diverse vacatures voor 60 plussers die chauffeurs werkzaamheden willen verrichten. Als chauffeur bij Autoreset bent u niet alleen bezig met het op tijd wegbrengen en ophalen van auto’s, maar staat ook een klantvriendelijke houding hoog in het vaandel. Hierdoor houdt u uw rijervaring op peil en blijft u in contact met diverse klanten. Met onze vacatures voor ouderen blijft u doen waar u blij van wordt en werkt u na uw pensioen in een aangename, vrije omgeving.

Inschrijven als chauffeur      Neem contact op 

 


 

kalender voor autoreset
KIES JE EIGEN RITTEN
sleuteloverdracht
ONTVANG DE AUTO OP LOCATIE
navigatie in de auto
AFRONDEN MET JE SMARTPHONE

 


 

Chauffeurswerk voor 60 plussers

U bent gepensioneerd, maar wilt graag onder uw eigen voorwaarden blijven doorwerken. Onze vacatures voor ouderen zijn een uitkomst wanneer u zelfstandig wilt blijven werken en tegelijkertijd op zoek bent naar flexibele werktijden. Bepaal zelf uw werktijden en de functie die u wilt vervullen. Wij vragen van u een beschikbaarheid van gemiddeld twee dagen per week, maar laten de precieze indeling graag aan u over. Geef aan ons door op welke tijden u beschikbaar bent en wij maken een geschikte planning voor u. Ziet u uw tijdsindeling liever anders? Dan gaan wij hier graag met u over in gesprek, zodat u tevreden bent met uw werktijden. Op welke vacatures voor ouderen kunt u solliciteren?

  • autotransport;
  • vrachtwagen- en bustransport;
  • hikers;
  • deelautobeheer;
  • koeriersdienst;
  • pendeldienst.
     

Verzorgen van transporten en chauffeursdiensten

Autoreset is altijd op zoek naar ervaren bus- en vrachtwagenchauffeurs die op professionele wijze transporten willen verzorgen voor onze opdrachtgevers. Het gaat hierbij vooral om het verplaatsen van lege bussen en vrachtwagens naar een remise of een keuring. Door uw jarenlange ervaring bent u een betrouwbare en bekwame chauffeur die ervoor zorgt dat wagens netjes en op tijd worden afgeleverd. Andere vacatures voor ouderen hebben betrekking op koeriersdiensten en pendeldiensten.

65+er in de auto

Start als chauffeur op pendeldiensten

Als pendeldienst bent u verantwoordelijk voor een groep klanten die naar hun afspraak of werk moeten worden vervoerd. Vaak gaat het hierbij om bedrijven die niet goed bereikbaar zijn met het vervoer en hun klanten of werknemers graag een extra dienst willen bewijzen. Met een 9-persoonsbus zorgt u ervoor dat uw passagiers op tijd bij het bedrijf aankomen. Als pendeldienst raakt u in gesprek met een verscheidenheid aan mensen en combineert u het sociale met het praktische aspect van een baan als chauffeur. Gaat u liever aan de slag als koerier? Als koerier rijdt u met een bestelauto van de klant het hele land door om pakketten op de juiste adressen af te leveren. Bekijk al onze vacatures voor ouderen voor een duidelijk overzicht van alle functies.
 

Ouderen bestuurders gezocht (60 plus)

Autoreset is naarstig op zoek naar enthousiaste senioren die onze vacatures voor ouderen willen vervullen. Op die manier zet u uw ervaring, punctualiteit en betrouwbaarheid in om autoverhuurders, leasemaatschappijen en onze andere opdrachtgevers tevreden te stellen. Bent u AOW-gerechtigd en op zoek naar een flexibele, uitdagende baan in de buurt van Amsterdam? Solliciteer direct of neem contact met ons op als u nog vragen hebt. Wij staan u graag te woord!

Inschrijven als chauffeur      Neem contact op