Close Menu

Werk voor gepensioneerden

Werk voor gepensioneerden beperkt zich niet tot werk in het onderwijs en in de hospitality, maar omvat ook banen op het gebied van logistiek, transport en vervoer. Autoreset is altijd op zoek naar bekwame chauffeurs die de AOW-leeftijd bereikt hebben, maar graag actief blijven en auto blijven rijden.Al sinds 1998 verzorgen we chauffeursdiensten door heel Nederland en inmiddels mogen we onszelf marktleider noemen op het gebied van autotransport. Dankzij uw expertise groeien we alleen maar door en maken steeds meer leasemaatschappijen, autoverhuurbedrijven en dealerbedrijven kennis met de efficiëntie en betrouwbaarheid van ons plansysteem. Ons werk voor gepensioneerden biedt u een veilige en aangename omgeving waarin u zich, zelfs op uw oude dag, verder kunt ontwikkelen.

Inschrijven als chauffeur      Neem contact op

 


 

planner foto van autoreset
KIES JE EIGEN RITTEN
sleutel overdracht personeel
ONTVANG DE AUTO OP LOCATIE
maps in de auto
AFRONDEN MET JE SMARTPHONE

 


 

Werken als senior chauffeur

Wat houdt het in om op AOW-leeftijd te werken bij een chauffeursbedrijf? Allereerst bieden we voor al het werk voor gepensioneerden een grote mate van vrijheid en zelfstandigheid. Daarnaast is geen dag hetzelfde door de grote hoeveelheid aan mogelijke werkzaamheden. De ene dag vervoert u als hiker splinternieuwe auto’s naar plaats van bestemming, terwijl u de andere dag klanten van en naar hun afspraak vervoert als pendeldienst. Als koerier transporteert u waardevolle goederen en pakketten met een bestelbus naar uw opdrachtgever. Daarnaast zijn we altijd op zoek naar chauffeurs die personenauto’s willen verplaatsen en spoedopdrachten uit willen voeren. Soms krijgt u op de dag zelf nog bericht dat u ritten moet rijden.
 

Werken als gepensioneerde? Kies uw eigen opdrachten!

U ontvangt de ritopdrachten meteen via de mail, maar ook in onze handige app. We houden altijd rekening met uw beschikbaarheid en zullen u niet indelen op tijden dat u niet wilt werken. Ook bieden wij werk voor gepensioneerden op het gebied van vrachtwagen- en bustransport. Bent u in het bezit van een C rijbewijs voor vrachtwagens, een D rijbewijs voor bussen en/of een E rijbewijs voor voertuigen met een aanhanger? Ga aan de slag met het verplaatsen van lege bussen en vrachtwagens naar een remise, keuring of ombouwstation.

personeel aan het werk

Gepensioneerde chauffeurs gezocht

Dat werk voor gepensioneerden niet saai hoeft te zijn, bewijzen de werkzaamheden die wij aanbieden. Heeft u onze vacatures voor gepensioneerde chauffeurs bekeken en wilt u graag solliciteren? Solliciteer direct via ons formulier op de site. Waar moet u aan denken?

  • zorg ervoor dat u een smartphone in uw bezit heeft;
  • schaf een voordeelurenkaart/dal voordeel abonnement van de NS aan;
  • vul uw persoonlijke gegevens in;
  • lees het privacy statement door en ga ermee akkoord;
  • stuur het sollicitatieformulier op;
  • wacht af totdat u wordt uitgenodigd voor een sollicitatiebijeenkomst;
  • neem het handboek met meer uitleg in ontvangst;
  • ga aan de slag!
     

Flexibele baan voor gepensioneerden

Het werk voor gepensioneerden bij Autoreset is flexibel dankzij ons efficiënte plansysteem dat de ritten aan elkaar koppelt. Hierdoor voert u meerdere autotransporten uit op dezelfde dag en bent u in staat voor meerdere opdrachtgevers te werken. Daarnaast krijgt u veel zelfstandigheid, zodat u de hele dag door kan doen wat u het liefste doet: auto rijden. Ook bent u veel in contact met klanten, waardoor af en toe gezellig een praatje maken ook tot de werkzaamheden behoort. Vul ons sollicitatieformulier in of neem contact met ons op als u nog vragen hebt.

Inschrijven als chauffeur      Neem contact op