Close Menu

Chauffeur vacatures

Op zoek naar een chauffeur vacature bij u in de buurt? Autoreset is een groeiende onderneming die autotransporten en chauffeurswerkzaamheden verzorgt in heel Nederland. Daarom zoeken wij betrouwbare chauffeurs met een klantvriendelijke uitstraling en een professionele werkhouding die auto’s willen ophalen en wegbrengen. Als chauffeur werkt u in opdracht van leasemaatschappijen, autoverhuurbedrijven, grossiers en andere opdrachtgevers. Door de afwisseling in klanten en opdrachten is geen enkele werkdag hetzelfde. Wilt u werken als chauffeur? Bekijk onze nieuwe vacatures en solliciteer direct.
 

Werken als Chauffeur

Autoreset is begonnen met het uitvoeren van autotransporten. Zoals blijkt uit onze chauffeur vacatures, zijn we nog altijd op zoek naar enthousiaste autobestuurders die personenauto’s willen verplaatsen, einde contractauto’s van een leasemaatschappij willen ophalen en huurauto’s willen wegbrengen. Door de verschillende werkzaamheden blijft een baan bij Autoreset altijd afwisselend. Een ander deel van onze vacature voor chauffeur richt zich op vrachtwagen- en bustransport. Hiervoor hebben we chauffeurs met specifieke rijbewijzen nodig. Verplaats lege bussen en vrachtwagens naar een remise, keuring of ombouwstation. Ook wanneer u ervaring hebt met twee- of drieladers, maken we graag kennis met u. Wij bouwen graag voort op uw jarenlange ervaring en kennis om onze klanten de professionaliteit, punctualiteit en betrouwbaarheid te bieden die ze verwachten. In ruil daarvoor bieden wij u een aangename werkomgeving met veel zelfstandigheid en flexibele werktijden.  

vacature chauffeur

Chauffeur vacatures voor koeriersdienst en pendeldienst

Autoreset heeft ook chauffeur vacatures voor het uitvoeren van koeriersdiensten en pendeldiensten. Als koerier werkt u op vaste tijden voor dealerbedrijven, grossiers in auto-onderdelen en apotheken. U verplaatst goederen en medicijnen met een bestelauto van de klant. Het voordeel van koerierswerkzaamheden is een overzichtelijke tijdsindeling. Van tevoren geeft u aan ons uw werktijden door, waarna we een planning opstellen die we met u bespreken. Zo komt u nooit voor onaangename verrassingen te staan. Als pendeldienst bewijst u de klanten en werknemers van uw opdrachtgevers een dienst door ze naar hun werk , mensen thuis brengt of naar een afspraak te brengen. U brengt de werknemers in een 9-persoonsbus naar de juiste plek. Zo bent u de hele dag bezig met sociale werkzaamheden en kunt u toch zelfstandig aan het werk. Bekijk al onze nieuwste vacatures in de buurt van:

 

JA, ik wil solliciteren voor de vacature chauffeur