Close Menu

Chauffeur vacatures Eindhoven

Chauffeur vacatures in Eindhoven staan garant voor een grote verscheidenheid aan werkzaamheden, van koeriersdiensten tot deelautobeheer. Heeft u minstens 6 maanden uw rijbewijs en wilt u graag meer ervaring opdoen in een professionele werkomgeving? Autoreset staat bekend om een klantvriendelijke uitstraling en een breed scala aan opdrachtgevers. Combineer autorijden, uw favoriete bezigheid, met een baan in de dienstverlening. Met onze chauffeur vacatures in Eindhoven bieden we u de mogelijkheid om zowel sociaal als individueel bezig te zijn.  

 


 

planning voor autoreset
KIES JE EIGEN RITTEN
automatische autosleutel
ONTVANG DE AUTO OP LOCATIE
navigatie voor autoreset personeel
AFRONDEN MET JE SMARTPHONE

 


 

Chauffeurs met rijbewijs B gezocht

Om in aanmerking te komen voor onze chauffeur vacatures in Eindhoven, moet u minstens een B rijbewijs hebben. Met dit rijbewijs mag u in auto’s met een maximaal toelaatbaar gewicht van 3500 kg rijden. Zo bent u geschikt om autotransporten te verzorgen. Wat vragen wij verder van u?

  • minimaal 6 maanden in bezit van rijbewijs;
  • minstens 1 dag per week beschikbaar;
  • ervaring in schakel én automaat;
  • in bezit van smartphone;
  • klantvriendelijk en dienstverlenend.

Wanneer u aan deze eisen voldoet, weten we zeker dat we een ervaren en professionele autobestuurder de weg op sturen. Vul ons sollicitatieformulier in, zodat we kennis met u kunnen maken in de vorm van een sollicitatiebijeenkomst op ons kantoor in Amsterdam. Tijdens dit gesprek bespreken we graag de diensten met u die u zou willen uitvoeren. Als u bent aangenomen, geeft u uw beschikbaarheid aan ons door, waarna we een planning voor u samenstellen. In ruil voor uw werkzaamheden verzekeren wij u van een aangename werkomgeving waarin u veel zelfstandig aan de slag bent. Bovendien doet u veel rijervaring en nieuwe contacten op. Bekijk onze chauffeur vacatures in Eindhoven en word chauffeur voor een afwisselende baan met flexibele werktijden.

 

werken met je pensioen

 

Ervaren chauffeurs gezocht


Wij werken graag met ervaren bestuurders.
Bent u een bekwame bestuurder en in het bezit van een smartphone met databundel?

Bekijk dan de mogelijkheden in Eindhoven!

 

Inschrijven als chauffeur        Neem contact op

 

 

Chauffeurswerkzaamheden in Eindhoven

Zoek vacatures voor chaffeur in Eindhoven en solliciteer direct. Bent u 6 maanden of langer in het bezit van een rijbewijs en minstens 1 dag in de week beschikbaar? Dan maken we graag kennis met u. Ook als u in het bezit bent van een bus- of vrachtwagen rijbewijs nodigen we u graag uit voor een gesprek. Vul ons sollicitatieformulier in op de site of neem contact met ons op. Wij staan klaar om al uw vragen te beantwoorden.

 

JA, ik wil mij inschrijven als chauffeur