Close Menu

Werken na pensioen

Werken na pensioen is iets dat steeds meer gepensioneerden overwegen. Veel senioren missen het contact met hun collega’s en opdrachtgevers en willen graag actief blijven na hun pensioen. Autoreset biedt de oplossing met vacatures voor ouderen op het gebied van autotransport, koeriersdiensten en hikers werkzaamheden. Blijf autorijden en reis door heel Nederland met het openbaar vervoer. Met ruim 1400 65-plussers in dienst weten we precies wat u van ons verwacht en wat we van u kunnen vragen. Zo creëren we samen een aangename werkomgeving waarin u helemaal zichzelf kunt zijn en kunt doen wat u het liefste doet. Werken na het pensioen is niet langer een droom, maar een werkelijkheid met ouderen uitzendbureau Autoreset.

Inschrijven als chauffeur      Neem contact op

 


 

de planning voor autoreset
KIES JE EIGEN RITTEN
de sleutel wordt doorgegeven
ONTVANG DE AUTO OP LOCATIE
auto bezorgd op locatie
AFRONDEN MET JE SMARTPHONE

 


 

Een flexibele baan na uw pensioen

U heeft uw hele leven graag gereden, maar na uw pensioen komt het er niet meer zo van. Toch wilt u het autorijden niet verleren. Doorwerken na uw pensioen is in dat geval een goede optie, maar waar vindt u de geschikte baan? Autoreset heeft dé oplossing voor senioren met ervaring in zowel schakel als automaat en met een beschikbaarheid van gemiddeld twee dagen in de week. Afhankelijk van welk rijbewijs u hebt, bent u inzetbaar in de onderstaande functies die wij aanbieden:

blij personeel van autoreset

Kies uit diverse chauffeursopdrachten

Onze hoofdwerkzaamheid is het verplaatsen van personenauto’s. Sinds 1998 zijn we bezig met het ophalen van einde contractauto’s en het wegbrengen van nieuwe huurauto’s. Met ons handige plansysteem koppelen we ritten aan elkaar, waardoor u zo twee of drie transporten uitvoert op één dag. Daarnaast zijn we altijd op zoek naar een chauffeur van 65 plus met een C-rijbewijs die vrachtwagens met een gewicht tussen de 3.500 en 7.500 kg kan verplaatsen. Rijd lege wagens naar een keuring of ombouwstation. Hebt u een D-rijbewijs tot uw beschikking? Verplaats kleine bussen van maximaal 8 meter lang tijdens een concessie of naar een remise. Wanneer u over een BE- of B+-rijbewijs beschikt, heeft u ook de mogelijkheid om auto-ambulances te verplaatsen wanneer dat nodig is. We maken graag gebruik van uw expertise en geven u er een flexibele baan voor terug. Bepaal zelf uw werktijden en ga gerust lang op vakantie. Zo blijft werken na uw pensioen aangenaam en zit u niet vast aan onhandige werktijden.

Seniorenwerk met afwisselende taken

Werken na het pensioen wordt bij Autoreset niet alleen gekenmerkt door flexibele werktijden, maar ook door afwisselende werkzaamheden. Geen dag is hetzelfde dankzij de verscheidenheid aan opdrachtgevers waarvoor u werkt. Bent u op zoek naar iets meer zekerheid? Ook dat is geen probleem. Geef uw beschikbaarheid door voor de volgende periode en wij maken een geschikte planning voor u, zodat u precies weet wanneer u moet werken. Bent u benieuwd geworden naar wat een baan bij Autoreset te bieden heeft? Vul ons sollicitatieformulier in of neem contact met ons op als u nog vragen hebt. We zien er naar uit om u te ontmoeten op onze sollicitatiebijeenkomst.

Inschrijven als chauffeur      Neem contact op