Close Menu

Ouderen uitzendbureau

Ouderen uitzendbureau Autoreset helpt graag senioren aan het werk die na hun pensioen actief willen blijven. Bent u pensioengerechtigd, maar hebt u geen zin om de hele dag binnen te blijven zitten? Word senior chauffeur en ga erop uit om contractauto’s en leaseauto’s op de juiste plek af te leveren of om auto-onderdelen en medicijnen te bezorgen in uw eigen regio.

Inschrijven als chauffeur      Neem contact op

 


 

kalender inplannen auto rit
KIES JE EIGEN RITTEN
sleutels overhandigen
ONTVANG DE AUTO OP LOCATIE
navigatie gebruik in de auto
AFRONDEN MET JE SMARTPHONE

 


 

Waarom werken bij Autoreset?

Bij Autoreset geniet u van flexibele werktijden. U geeft zelf aan wanneer u beschikbaar bent en wij gaan voor u aan de slag om een geschikte planning in elkaar te zetten. Bovendien zijn onze werkzaamheden afwisselend, waardoor geen dag hetzelfde is. Ook vinden wij klantcontact heel belangrijk. Zo blijft u in contact met anderen en doet u ondertussen wat u het liefste doet: auto rijden. Ons ouderen uitzendbureau biedt banen voor gepensioneerden aan die niet standaard zijn, maar u een unieke ervaring bieden op uw oude dag.
 

Uitzendbureau voor senioren in Amsterdam en omgeving

Ons uitzendbureau voor ouderen is gevestigd in Amsterdam, maar verschaft werk in heel Nederland. Werkt u graag dichtbij huis en in een team? Een baan als hiker is misschien wel iets voor u. Als hiker werkt u de hele dag voor dezelfde opdrachtgever. U haalt auto’s op en brengt ze weg, samen met uw collega’s. Dit doet u in uw eigen regio, waardoor u niet met het openbaar vervoer terug hoeft te reizen. Doordat u voor dezelfde opdrachtgever werkt, bespreekt u ook gemakkelijk uw werktijden met de klant zelf. U weet dus precies waar u aan toe bent voordat u aan uw werkdag begint. Deze combinatie van flexibiliteit en zekerheid is kenmerkend voor ons ouderen uitzendbureau.
 

Wat vragen we van u?

  • u bent AOW-gerechtigd;
  • u heeft ervaring in schakel en automaat;
  • u hebt een klantgerichte en vakkundige houding;
  • u bent bereid een dalurenabonnement van de NS aan te schaffen;
  • u bent gemiddeld twee dagen per week beschikbaar;
  • u bent fysiek in staat om chauffeursdiensten uit te voeren.

ouderen chauffeur in de auto

50 plussers gevraagd voor autotransporten

Senioren uitzendbureau Autoreset is op zoek naar betrouwbare ouderen die secuur en professioneel zijn in hun rijgedrag en werkhouding. Het verzorgen van autotransporten is al sinds 1998 onze kerntaak, dankzij de ervaren senioren die wij in dienst hebben. Uw representatieve uitstraling en punctualiteit dragen bij aan een veilige en aangename rijervaring van onze opdrachtgevers. Zo is Autoreset altijd weer in staat om kwaliteit te leveren. In ruil voor uw dienstbare taken biedt ons uitzendbureau voor ouderen u een flexibele en prettige werkomgeving waarin u zich geheid op uw gemak voelt.
 

Ouderen uitzendbureau met eerlijk werk

Ons werk voor gepensioneerden is niet belastend voor uw lichaam en daarom geschikt voor vrijwel alle ouderen. Wij bieden een eerlijk salaris en flexibele werktijden. U bepaalt helemaal zelf uw werktijden en wij maken een bijpassende planning. Bent u enthousiast geworden over onze vacatures? Vul ons sollicitatieformulier in en wij nodigen u graag uit voor een informerend gesprek. Heeft u nog vragen? Neem gerust vrijblijvend contact met ons op om alle mogelijkheden te bespreken.

Inschrijven als chauffeur      Neem contact op