Close Menu

Verplaatsen personenwagens

Verplaatsen van personenwagens

Het verplaatsen van personenauto’s, daar zijn we groot mee geworden. Het is nog steeds de kernactiviteit, maar hoe ziet zo’n werkdag er nou precies uit?

Nadat de planner ziet dat u beschikbaar bent voor opdrachten wordt u gebeld. Dit kan een dag van tevoren zijn, maar ook nog op de dag zelf. Wij voeren ook dagelijks spoedopdrachten uit voor onze klanten.

De ritopdrachten staan meteen op de mail, maar ook in onze app. Deze app gebruikt u onder andere voor de ritregistraties, zonder smartphone kunt u dan ook helaas geen ritten uitvoeren voor Autoreset.

Doordat we via ons plansysteem ritten aan elkaar koppelen, kunt u voor verschillende klanten zo twee of drie transporten uitvoeren op één dag. Zo kunt u een einde contractauto van een leasemaatschappij ophalen en daarna een nieuwe huurauto wegbrengen. Geen dag is dus hetzelfde.

U bereidt zich voor op de werkdag door het openbaar vervoer uit te zoeken en te kijken of er bijzonderheden staan in de opdrachten. U neemt de juiste formulieren mee en gaat representatief de deur uit met een glimlach.   

Via de app worden de uren geregistreerd en kunt u de gemaakte kosten opvoeren. Deze worden wekelijks uitbetaald. 

Enthousiast geworden? Vul hier het sollicitatieformulier in.

Terug naar diensten