Close Menu

Chauffeur 65 plus

Een chauffeur van 65 plus is vanwege zijn of haar ervaring en betrouwbaarheid onmisbaar in het verkeer. Bent u AOW-gerechtigd, maar nog niet bereid om te stoppen met werken? Autoreset is op zoek naar bekwame chauffeurs die aan de slag willen als hiker, koerier, privéchauffeur of directiechauffeur. Wij putten graag uit uw jarenlange ervaring en uw professionele werkhouding om onze opdrachtgevers tevreden te stellen. Sinds 1998 hebben we de ideale baan voor de senior die houdt van autorijden en tegelijkertijd op zoek is naar flexibele werktijden. Bij Autoreset bepaalt u zelf uw werktijden en de periodes waarin u vakantie hebt. Als chauffeur van 65 plus geniet u van een prettige werkomgeving en een lange vakantie.

Inschrijven als chauffeur      Neem contact op 

 


 

Man aan het plannen
KIES JE EIGEN RITTEN
sleutels doorgeven
ONTVANG DE AUTO OP LOCATIE
Via maps de weg bekijken
AFRONDEN MET JE SMARTPHONE

 


 

Gepensioneerde chauffeur gezocht

Bij Autoreset bent u verzekerd van een baan die bij uw levensfase past. We bieden diverse vacatures voor chauffeurs van 65 plus, onder andere op het gebied van autotransport, koeriersdienst en pendeldienst. Wat is het profiel van de privechauffeur of directiechauffeur die we zoeken?

  • klantvriendelijke en dienstverlenende houding;
  • twee dagen in de week beschikbaar;
  • rustige rijstijl;
  • jarenlange ervaring, zowel in schakel als automaat;
  • representatieve uitstraling;
  • pensioengerechtigd.
     

Flexibel en afwisselend chauffeurswerk

Daarnaast bent u in het bezit van een smartphone, zodat u via onze app uw werktijden bij kunt houden en onze ritopdrachten kunt ontvangen. Ook bent u bereid een dalurenabonnement van de NS aan te schaffen. U reist namelijk voor diverse opdrachten met het openbaar vervoer door heel Nederland. Uiteraard bespreken we alle verwachtingen en werkeisen nog uitgebreid met u tijdens de sollicitatiebijeenkomst. Daarnaast ontvangt u een handboek met duidelijke informatie over het werk, zodat u uw chauffeursdienst optimaal kunt uitvoeren. Als chauffeur van 65 plus wordt u voldoende ondersteund en geïnformeerd, zodat u met een zeker gevoel de weg op gaat. Onze banen voor gepensioneerden worden bovendien gekenmerkt door flexibiliteit en afwisseling, zodat u op uw oude dag precies kunt doen waar u van houdt.
 

Chauffeur 65 plus Autoreset
 

Uitzendbureau voor gepensioneerden

Autoreset is een ouderen uitzendbureau dat enthousiaste opdrachtgevers koppelt aan betrouwbare chauffeurs van 65 plus. Zo rijdt u de ene dag voor een leasemaatschappij of dealerbedrijf en de andere keer voor een apotheek die wacht op een nieuwe levering medicijnen. Geen enkele dag is hetzelfde met onze uiteenlopende opdrachten en opdrachtgevers. Heeft u een rijbewijs voor een bus of vrachtwagen? Wij zijn altijd op zoek naar bekwame chauffeurs die onze vrachtwagen- en bustransporten uit willen voeren. Verplaats lege bussen en vrachtwagens tijdens een concessie of naar een remise, keuring of ombouwstation.
 

65+ Chauffeur met rijbewijs C

Daarnaast bent u ook altijd welkom als chauffeur die ervaring heeft met twee- of drieladers. Wij maken graag gebruik van uw jarenlange ervaring en kennis om onze opdrachtgevers de beste kwaliteit te leveren. Onze vacatures voor ouderen variëren van een parttime baan als hiker tot een baan als koerier of pendeldienst. Uiteraard zijn de verschillende werkzaamheden ook met elkaar te combineren. Bent u een gemotiveerde chauffeur van 65 plus en wilt u graag doorwerken na uw pensioen? Vul ons sollicitatieformulier in en wie weet rijdt u binnenkort voor ons door heel Nederland om transporten te verzorgen.

Inschrijven als chauffeur      Neem contact op