Close Menu

Vacaturesite voor ouderen

Onze vacaturesite voor ouderen helpt 65 plussers om makkelijk aan een baan te komen nadat ze de AOW-leeftijd zijn gepasseerd. Misschien mist u het autorijden of heeft u het geld nodig om een dure hobby of luxe vakantie te bekostigen. Autoreset biedt diverse vacatures aan voor ouderen die graag actief blijven op hun oude dag. Zo hopen we op een snelle en gemakkelijke manier opdrachtgevers en oudere werkzoekenden samen te brengen. We willen immers dat u snel aan de slag gaat met iets waar u plezier aan beleeft. Deelt u onze liefde voor autorijden en heeft u klantvriendelijkheid hoog in het vaandel staan? Bezoek onze vacaturesite voor ouderen, bekijk onze vacatures voor 65 plussers en vul ons sollicitatieformulier in. Wie weet gaat u binnenkort voor ons de weg op.

Inschrijven als chauffeur      Neem contact op

 


 

de planning die gemaakt wordt
KIES JE EIGEN RITTEN
sleutel overhandiging
ONTVANG DE AUTO OP LOCATIE
kaart gebruik in de auto
AFRONDEN MET JE SMARTPHONE

 


 

Chauffeurs vacatures voor 65 plus

Wanneer u de pensioengerechtigde leeftijd hebt bereikt, lijkt het een logische stap om te stoppen met werken. Toch missen veel senioren het contact met klanten en blijft de auto al snel verstoffen in de garage. Autoreset biedt als ouderen uitzendbureau energieke en gemotiveerde ouderen graag de kans om te blijven werken in een aangename omgeving. Onze vacaturesite voor 65 plus is erop gericht om senioren aan het werk te zetten in het auto, vrachtwagen- en bustransport. Waarom is Autoreset de ideale plek om werk te vinden in de automotive?

  • afwisselende werkzaamheden;
  • flexibele werktijden;
  • efficiĆ«nt inplannen van meerdere autotransporten;
  • prettige werkomgeving;
  • ruim aanbod vacatures voor ouderen;
  • betrouwbaar uitzendbureau.

Bepaal zelf uw werktijden en de weken dat u op vakantie gaat. Wilt u graag lang op vakantie? Dat is geen probleem. In ruil voor een aangename werkomgeving vragen we van u een klantvriendelijke en dienstverlenende werkhouding. Daarnaast bent u in het bezit van een smartphone, zodat u onze app kunt installeren. Op deze app verschijnen uw opdrachten en noteert u gemakkelijk uw gewerkte uren. Daarbij bent u gemiddeld twee dagen per week beschikbaar en hebt u ervaring in zowel schakel als automaat. Als laatste bent u bereid een dalurenabonnement van de NS aan te schaffen.

oudere man achter het stuur

50 plussers gevraagd voor autotransporten

Als ouderen uitzendbureau hechten we veel waarde aan de professionaliteit, betrouwbaarheid en punctualiteit van senioren chauffeurs. Dankzij onze bekwame chauffeurs hebben we sinds 1998 uit weten te groeien tot een succesvol chauffeursbedrijf en marktleider op het gebied van autotransport. Onze hoofdwerkzaamheden bestaan nog altijd uit het verzorgen van autotransporten. Daarom worden er nog altijd chauffeurs gezocht van 65 plus om chauffeurswerk uit te voeren.
 

Flexibel en zelfstandig chauffeurswerk

De ritopdrachten zetten we meteen op de mail, maar komen op de app te staan. Meestal geven we u een dag van tevoren door welke transporten u moet uitvoeren, maar het kan ook gebeuren dat er spoedopdrachten zijn op de dag zelf. We zorgen er echter altijd voor dat de opdrachten allemaal in uw planning passen, zodat u zich niet onnodig hoeft te haasten. Bekijk onze vacatures voor senioren voor een uitgebreid overzicht van alle werkzaamheden die u kunt verwachten. Bent u enthousiast geworden over onze vacatures en ziet u zichzelf ook wel door Nederland rijden voor onze opdrachtgevers? Vul ons sollicitatieformulier in of neem contact met ons op als u nog vragen hebt. Wij beantwoorden al uw vragen en helpen u graag verder.

Inschrijven als chauffeur      Neem contact op