Close Menu

Vacatures senioren

Vacatures voor senioren richten zich vaak op het onderwijs en de dienstverlening. Autoreset is echter op zoek naar enthousiaste en bekwame senior chauffeurs die niet alleen klantvriendelijk zijn, maar ook veel rijervaring hebben. We zijn altijd op zoek naar gemotiveerde directiechauffeurs, privéchauffeurs, hikers en koeriers. Sinds 1998 leveren wij chaufferusdiensten aan een breed klantenbestand. Onze opdrachtgevers kiezen vaak voor senioren chauffeurs, vanwege hun professionele werkhouding en rustige rijstijl. Bovendien staan punctualiteit en klantvriendelijkheid meestal hoog in het vaandel. Bekijk al onze vacatures voor senioren en kom ons team versterken als directiechauffeur met uw onmisbare vaardigheden.

Inschrijven als chauffeur      Neem contact op

 


 

iemand die aan het plannen is
KIES JE EIGEN RITTEN
iemand die een sleutel aangeeft
ONTVANG DE AUTO OP LOCATIE
iemand die de applicatie gebruikt
AFRONDEN MET JE SMARTPHONE

 


 

Senioren zijn de ideale chauffeurs

Dankzij uw punctualiteit en jarenlange ervaring zijn wij al sinds 1998 in staat om chauffeursdiensten te leveren aan onze klanten. Onze opdrachtgevers kiezen vaak voor senioren chauffeurs, vanwege hun professionele werkhouding en rustige rijstijl. Bovendien staan punctualiteit en klantvriendelijkheid meestal hoog in het vaandel. Bekijk al onze vacatures voor senioren en kom ons team versterken als directiechauffeur met uw onmisbare vaardigheden.
 

Groot aanbod vacatures voor senioren

Hebt u de pensioengerechtigde leeftijd bereikt, maar bent u nog niet klaar met werken? Kies uit een lange lijst van geschikte vacatures voor senioren. Misschien heeft u een verre vakantie in gedachten met uw man of vrouw of bent u van plan te beginnen aan een nieuwe hobby. Autoreset biedt een fijne manier om wat bij te verdienen in een aangename omgeving. U kiest zelf uw werktijden en wij maken een planning voor u. U kunt gerust lang op vakantie als u dat wilt. Wel vragen we dat u gemiddeld minstens twee dagen per week beschikbaar bent. Op die manier heeft u de tijd en mogelijkheid om verschillende opdrachten uit te voeren en uw opdrachtgevers wat beter te leren kennen.
 

Wat vragen we verder van u?

  • u bent AOW-gerechtigd;
  • u heeft een smartphone;
  • u hebt ervaring in schakel en automaat;
  • u bent bereid een dalurenabonnement van de NS te kopen;
  • u heeft ervaring in autotransport en/of chauffeurswerk.

De laatste eis is een pré, maar geen vereiste. Wel moet u uiteraard geruime tijd in het bezit zijn van een B-rijbewijs. Hiertoe voert u, voordat u bij ons aan de slag gaat, een rijtest uit, zodat we zeker weten dat u zelfverzekerd de weg op gaat. Bent u in het bezit van een C- of D-rijbewijs? We zijn altijd op zoek naar bekwame chauffeurs om onze vrachtwagen en bus vacatures voor senioren te vervullen. Het gaat vooral om lege wagens die u naar een remise, keuring of ombouwstation moet rijden.

man achter het stuur

Vacatures voor gepensioneerden

Onze vacatures voor senioren variëren van hiker werkzaamheden tot koeriersdiensten en van autotransporten tot deelautobeheer. Wat kunt u precies verwachten van ons seniorenwerk? Allereerst geeft u op wanneer u beschikbaar bent en wat voor werkzaamheden u het liefste uitvoert. Daarna gaan we een planning voor u opstellen. U ontvangt uw ritopdrachten via onze handige app. Dankzij ons efficiënte plansysteem is het mogelijk om soms wel twee of drie transporten voor verschillende klanten in te plannen op dezelfde dag. U haalt bijvoorbeeld een einde contractauto op van een leasebedrijf en brengt daarna een nieuwe huurauto weg bij de klant. Het is ook mogelijk om diverse werkzaamheden op dezelfde dag uit te voeren. Combineer het rijden van ritten bijvoorbeeld met koeriersdiensten.

Inschrijven als chauffeur      Neem contact op