Close Menu

Privechauffeur

Een privechauffeur zijn biedt veel voordelen. Zo bouwt u een waardevolle relatie op met onze opdrachtgevers, waar u in uw verdere loopbaan veel profijt van hebt. Bovendien is geen enkele werkdag hetzelfde. Bij Autoreset hebt u veel mogelijkheden wat betreft werkzaamheden. Ga aan de slag als hiker en werk voor een vaste opdrachtgever. Of verzorg de pendeldienst voor bedrijven die moeilijk bereikbaar zijn en hun klanten graag extra service willen bieden. Als privechauffeur bij Autoreset heeft u een flexibele baan met afwisselende opdrachten en professionele klanten.

Studenten chauffeur

Als student ben je natuurlijk gemotiveerd om het meeste uit jouw studententijd te halen. Daarom biedt Autoreset de mogelijkheid om privechauffeur te worden en je verder te ontwikkelen op het gebied van rijervaring, maar ook wat betreft het opbouwen van een professioneel netwerk. Om er zeker van te zijn dat je met een zelfverzekerd gevoel de weg op gaat, bieden we je allereerst een training aan. Tijdens deze training leer je op een rustige en professionele wijze met stressvolle situaties om te gaan en klantvriendelijkheid altijd voorop te stellen. Privechauffeur worden staat gelijk aan een flexibele bijbaan, waarbij jij zelf bepaalt op welke dagen en tijden je wil werken. Wel vragen we van je dat je minstens 1 dag per week beschikbaar bent. Samen maken we een geschikte planning en delen we de opdrachten in.

Prive chauffeur worden

Ook senioren gaan graag voor ons aan het werk om onze verschillende opdrachtgevers van dienst te zijn. Bent u AOW-gerechtigd, maar mist u het autorijden of wilt u graag ergens voor sparen? Bij Autoreset bent u meer dan welkom als privechauffeur voor verschillende opdrachtgevers en in diverse functies. Als u in het bezit bent van een speciaal rijbewijs, kunt u aan de slag in het vrachtwagen- en bustransport. We zijn altijd op zoek naar vaardige en toegewijde privechauffeurs die ons willen helpen met het verplaatsen van lege bussen en vrachtwagens. Daarnaast kunt u aan de slag als hiker, koerier of pendeldienst. Wilt u graag meer weten over de mogelijkheden die we u bieden? Wij zijn op zoek naar ervaren privechauffeurs in de omgeving van:

 

JA, ik wil mij inschrijven als chauffeur