Close Menu

Privechauffeur Heerenveen

Als privechauffeur in Heerenveen bent u representatief, professioneel en betrouwbaar. U gaat voor Autoreset aan de slag door auto’s, vrachtwagens of bussen te transporteren. In ruil voor uw werkzaamheden bieden we u een flexibel rooster, een prettige, gevarieerde werkomgeving en de mogelijkheid om een netwerk op te bouwen. Aangezien u het visitekaartje bent van onze onderneming, gaat u altijd in pak en met een brede lach de deur uit. Onderweg komt u op allerlei plekken in heel Nederland en maakt u kennis met onze opdrachtgevers. Bovendien zijn de werkzaamheden van een privechauffeur in Heerenveen altijd afwisselend, van het verzorgen van autotransporten tot het maken van koeriersritten.

 

Direct Solliciteren als chauffeur?


Ruim 250.000 autotransport opdrachten per jaar. 
Bekijk fulltime, parttime en tijdelijke banen als chauffeur.

Benieuwd naar de mogelijkheden in Heerenveen?


 

Inschrijven als chauffeur        Neem contact op


Privechauffeur worden in Heerenveen

Hoe komt u voor een baan als privechauffeur in Heerenveen in aanmerking? U doet niets liever dan de hele dag in uw auto rijden, bent klantvriendelijk en houdt ervan om in de dienstverlening te werken. Bovendien heeft u minimaal 6 maanden uw rijbewijs. Daarnaast bent u in het bezit van een smartphone, zodat u uw uren bij kunt houden via onze geavanceerde Autoreset-app. Denkt u dat u geschikt bent om voor ons als privechauffeur aan de slag te gaan? Vul dan ons sollicitatieformulier in. Hierna nodigen we u graag uit voor een sollicitatiegesprek. Tijdens dit gesprek bespreken we wat voor werkzaamheden u voor ons uit kunt voeren:

  • autotransport;
  • vrachtwagen- en bustransport;
  • hikers;
  • deelautobeheer;
  • koeriersdienst;
  • pendeldienst.

Wanneer u over een C-, CE-, D- of DE-rijbewijs beschikt, bent u geschikt om vrachtwagen- en bustransport te verzorgen. Verplaats lege bussen tijdens een concessie of naar een remise of rijd vrachtwagens naar een keuring of ombouwstation. Bent u alleen in het bezit van een gewoon rijbewijs? Ook dan bent u van harte welkom om voor ons te werken als privechauffeur in Heerenveen. Werk voor een vaste opdrachtgever en haal auto’s op en breng ze weg in de regio. Het voordeel van hiker werkzaamheden is dat u gewoon in Heerenveen blijft werken en dus niet met het openbaar vervoer terug hoeft te reizen. Als pendeldienst brengt u de werknemers of klanten van uw opdrachtgever in een 9-persoonsbus naar hun werk of afspraak. Het contact met de klanten is hier heel belangrijk en maakt de werkzaamheden aangenaam en afwisselend.

 

Opdrachten geschikt voor jong en oud


Wij werken met zowel studenten als senioren.
Bent u een bekwame bestuurder en in het bezit van een smartphone met databundel?

Bekijk dan de mogelijkheden in Heerenveen!

 

Inschrijven als chauffeur        Neem contact op


Salaris van een privechauffeur

Wanneer u werkzaam bent als privechauffeur in Heerenveen, verplaatst u voertuigen voor leasemaatschappijen, de autoverhuur en voor grote en kleine dealerbedrijven. Dankzij de grote verscheidenheid aan opdrachtgevers heeft u elke dag weer te maken met nieuwe opdrachten en gezichten. Vanwege ons efficiënte plansysteem bent u als privechauffeur altijd verzekerd van voldoende werkzaamheden die nauw op elkaar aansluiten. Bovendien zorgt onze handige app ervoor dat u altijd op de hoogte bent van uw opdrachten voor een bepaalde dag en uw uren snel in kunt voeren. Als privechauffeur in Heerenveen verdient u tevens een goed salaris dat evenredig is met de werkzaamheden die u uitvoert. Daarnaast doet u gedurende uw bijbaan kostbare ervaring op, wat u later in uw loopbaan alleen maar van pas zal komen. Bent u benieuwd naar de mogelijkheden van een baan als privechauffeur nabij Heerenveen? Neem gerust contact met ons op of solliciteer direct.

JA, ik wil mij inschrijven als chauffeur