Close Menu

Ouderenwerk Arnhem

Ouderenwerk in Arnhem helpt actieve 65+’ers om fit te blijven. Bent u gepensioneerd, maar mist u het autorijden of wilt u een dure hobby of reis bekostigen? Autoreset zoekt altijd betrouwbare en ervaren chauffeurs die autotransporten willen verzorgen door heel Nederland. Bent u representatief en gemotiveerd om zo snel en netjes mogelijk auto’s bij onze opdrachtgevers af te leveren? Wij bieden u in ruil voor uw werkzaamheden een professionele en aangename werkomgeving waarin u zelfstandig aan de slag kunt en goed betaald krijgt. Ons ouderenwerk in Arnhem is bovendien flexibel en veelzijdig, waardoor geen dag hetzelfde is.
 

 

Opdrachten geschikt voor jong en oud


Wij werken met zowel studenten als senioren.
Bent u een bekwame bestuurder en in het bezit van een smartphone met databundel?

Bekijk dan de mogelijkheden in Arnhem!

 

Inschrijven als chauffeur        Neem contact op


 

Sollicitatieprocedure voor ouderen in Arnhem

Bent u enthousiast over de werkzaamheden van Autoreset? Wij verwelkomen u graag in ons team van gemotiveerde chauffeurs die graag iedere klant een aangename ervaring bezorgen. Wat moet u doen om voor ons ouderenwerk in Arnhem in aanmerking te komen?

  • zorg ervoor dat u een smartphone in het bezit heeft voor de Autoreset app;
  • vul het sollicitatieformulier in;
  • u wordt uitgenodigd voor een sollicitatiebijeenkomst in Amsterdam;
  • u ontvangt een handboek met duidelijke informatie;
  • indien u geschikt bent bevonden, ontvangt u bericht over verdere afspraken.

Autotransporten door senioren

De voornaamste bezigheid van Autoreset is het verzorgen van autotransporten in en nabij Arnhem. Hoe gaat een dag ouderenwerk in Arnhem precies in zijn werk? Allereerst vult u in wanneer u beschikbaar bent om te werken. Daarna bekijkt onze planner wat de optimale verdeling is van de opdrachten. Nadat hij of zij tot de ideale verdeling is gekomen, wordt u opgebeld. Tevens verschijnen uw ritopdrachten in uw mail en ook in de app. Onze Autoreset app wordt niet alleen gebruikt om opdrachten aan te kondigen, maar ook om uw rijtijd in de gaten te houden. Aan het begin van uw werkdag bekijkt u zelf hoe u het beste op plaats van bestemming aankomt via het openbaar vervoer. Neem ook de juiste formulieren mee en bekijk goed of er nog iets bijzonders in de opdrachten staat. Hierna gaat u op weg om het ouderenwerk in Arnhem uit te voeren en onze opdrachtgevers tevreden te stellen.
 

 

Opdrachten geschikt voor jong en oud


Wij werken met zowel studenten als senioren.
Bent u een bekwame bestuurder en in het bezit van een smartphone met databundel?

Bekijk dan de mogelijkheden in Arnhem!

 

Inschrijven als chauffeur        Neem contact op


 

Vrachtwagen- en bustransport nabij Arnhem

Naast autotransport is Autoreset ook actief in het vrachtwagen- en bustransport. Aangezien chauffeurs met specifieke rijbewijzen schaars zijn, richt ons ouderenwerk in Arnhem zich ook op deze sector. Meestal verplaatsen we enkel lege bussen en vrachtwagens. Heeft u ervaring met het besturen van vrachtwagens of met twee- of drieladers? Dan nodigen wij u graag uit voor een gesprek. Zo maken we graag gebruik van uw professionele kennis en ervaring op het gebied van vrachtwagens en bussen. Bovendien maken de verschillende diensten van Autoreset het ouderenwerk in Arnhem afwisselend.

Ervaren senioren chauffeurs

Autoreset is naarstig op zoek naar senioren die hun punctualiteit en betrouwbaarheid willen inzetten in onze autotransporten. Dankzij uw jarenlange ervaring zijn wij in staat om keer op keer talloze leasebedrijven, dealerbedrijven en andere organisaties in heel Nederland een dienst te bewijzen. Bent u nieuwsgierig naar de mogelijkheden van ons ouderenwerk in Arnhem? Neem gerust contact met ons op voor meer informatie of solliciteer direct. Wij zien ernaar uit om u te ontmoeten.

 

JA, ik wil mij inschrijven als chauffeur