Close Menu

Ouderenwerk

Ouderenwerk wordt vaak geassocieerd met saai en niet uitdagend werk. Toch hoeft dit helemaal niet zo te zijn. Autoreset biedt veelzijdige banen voor senioren die vaker auto willen rijden of willen sparen voor een dure hobby of reis. Als chauffeur, koerier of hiker verzorgt u autotransporten door heel Nederland. U bent betrouwbaar en klantgericht en houdt ervan om zelfstandig te werken. Wij bieden u een flexibele en gevarieerde baan. Bepaal zelf uw beschikbare werkdagen en ga ieder jaar lang vakantie als u dat wilt. Zo geniet u van lange autoritten en komt u in contact met nieuwe mensen zonder u zorgen te hoeven maken om lastige werktijden of vervelende eisen. Wij houden ouderenwerk leuk, zodat u op uw oude dag kunt doen waar u van houdt.

Jobs voor 65+’ers

Wie zegt dat u als 65+’er niet meer aan het werk kan? U ontvangt AOW, maar u wilt graag auto blijven rijden. Dankzij uw ervaring bent u een betrouwbare arbeidskracht die onmiddellijk aan het werk kan. Daarom heten we u graag welkom bij Autoreset om ouderenwerk bij ons te verrichten. Wij vragen van u een klantvriendelijke houding en betrouwbare dienstverlening. Daarnaast dient u in het bezit te zijn van een smartphone. Wij werken namelijk met een handige app die uw rijuren automatisch noteert en u precies laat zien welke opdrachten u hebt en waar. Ook bent u gemiddeld twee dagen in de week beschikbaar. Zo voorkomen we u dat uw ene werkdag helemaal volgepland staat met opdrachten waar u eigenlijk geen tijd voor heeft. Hoewel we proberen zoveel mogelijk ouderenwerk in de regio in te plannen, kan het voorkomen dat u met het openbaar vervoer naar uw opdrachtgever moet. Daarom vragen wij u om een dalurenabonnement aan te schaffen.

Veelzijdige baan voor senioren

In ruil voor onze eisen bieden we u een veelzijdige baan aan, waarbij u veel zelfstandig werkt. We maken graag kennis met u tijdens uw sollicitatie op ons kantoor in Amsterdam. Hierna ontvangt u een boek met duidelijke informatie over het werk dat van u verwacht wordt. Bent u nieuwsgierig geworden? Wij hebben senioren nodig voor ouderenwerk in onderstaande plaatsen:

 

JA, ik wil mij inschrijven als chauffeur