Close Menu

Hiker vacature

Zoekt u een hiker vacature die bij u past? Autoreset is op zoek naar betrouwbare chauffeurs die graag in een team werken en vaak een hele dag beschikbaar zijn om ritten te maken voor onze opdrachtgevers. Bouw een band op met onze opdrachtgevers en werk samen met uw andere collega’s. Zo ontwikkelt u handige vaardigheden en bouwt u aan uw netwerk.

hiker vacature

Werken als hiker

Onze hiker vacature biedt een flexibele baan die zowel beschikbaar is voor studenten als 65+’ers. Werk op één dag voor dezelfde opdrachtgever door auto’s op te halen en weg te brengen. Als hiker bent u werkzaam in uw eigen regio, waardoor u niet met de trein of bus op en neer hoeft. Bovendien werkt u niet zelfstandig, maar in samenwerking met een team. Dit heeft als voordeel dat u leert om samen tot oplossingen te komen wanneer er zich problemen voordoen en dat u de opdrachten onder elkaar kunt verdelen. Bovendien zorgt u ervoor dat de voertuigen aan het einde van de werkdag weer klaar zijn voor de verhuur. Ook is een baan als hiker flexibel, aangezien u gemakkelijk met de klant zelf uw werkdagen bespreekt. Onze hiker vacature is daardoor bij uitstek geschikt voor studenten met een druk rooster en 65+’ers die op zoek zijn naar een afwisselende bijbaan.

Hiker met rijervaring

Onze hiker vacature is zowel gericht op senioren als jongeren met voldoende rijervaring. Zo bent u minimaal 6 maanden in het bezit van een rijbewijs en minstens 1 dag per week beschikbaar om te werken. Ook heeft u zowel ervaring in schakel en automaat. Daarnaast beschikt u over een OV weekkaart of een dalurenabonnement van de NS en bent u in het bezit van een smartphone. Met de Autoreset app kunt u namelijk gemakkelijk uw uren bijhouden. In ruil voor deze eisen in onze hiker vacature bieden we u een flexibele baan aan waarbij u voor een vaste opdrachtgever werkt. Op deze manier bouwt u echt een band op met uw klant en investeert u veel in het persoonlijke contact met uw opdrachtgever. Bent u benieuwd naar onze hiker vacature of ziet u de baan nu al helemaal zitten? Onze vacature geldt voor de volgende regio’s:

 

JA, ik wil solliciteren als hiker