Close Menu

Hiker vacature Utrecht

Een hiker vacature in Utrecht staat gelijk aan een uitnodiging voor een uitdagende bijbaan, geschikt voor zowel senioren als studenten. Als hiker haalt u auto’s op en brengt u ze weg, samen met uw andere collega’s. Dit doet u gewoon in Utrecht, waardoor u niet met het openbaar vervoer hoeft terug te reizen. Rijd in opdracht voor een vaste opdrachtgever en werk samen met andere collega’s. Reageer op onze hiker vacature in Utrecht en wees verzekerd van een interessante en aangename werkervaring.

 

 

Direct Solliciteren als chauffeur?


Ruim 250.000 autotransport opdrachten per jaar. 
Bekijk fulltime, parttime en tijdelijke banen als chauffeur.

Benieuwd naar de mogelijkheden in Utrecht?


 

Inschrijven als chauffeur        Neem contact op

 

 

Afwisselende baan als hiker

Onze hiker vacature in Utrecht biedt een afwisselende en flexibele baan. Zo werkt u met allerlei types auto’s en rijdt u verschillende routes. Hierdoor zal een baan als hiker u niet snel vervelen. Daarnaast zijn uw uren flexibel in te delen. Bepaal uw werktijden in overleg met uw opdrachtgever, zodat u weet waar u op kunt rekenen. Als hiker gaat u de hele dag op weg voor deze opdrachtgever. Hij of zij geeft de ritten rechtstreeks aan u door. Vervolgens brengt u lege auto’s van en naar hun klanten. Dit doet u in opdracht van leasemaatschappijen, auto-importeurs en autoverhuurbedrijven. Als hiker bent u werkzaam in de regio Utrecht. Download de Autoreset app om uw uren bij te houden.

Hiker sollicitatieprocedure

Hoe gaat de sollicitatieprocedure precies in zijn werk wanneer u wilt reageren op een hiker vacature in Utrecht?

  • vul ons sollicitatieformulier in dat op onze site staat;
  • de afdeling Werving en Selectie maakt een selectie;
  • u wordt uitgenodigd voor een sollicitatiegesprek;
  • volg een cursus in ons opleidingscentrum;
  • voer een dienst uit voor uw eerste opdrachtgever.

Tijdens ieder onderdeel van het proces wordt u voldoende ondersteund, waardoor u aan het eind van het traject met een gerust hart de weg op kan. Van de hiker vacature in Utrecht tot het werk van een toegewijde auto chauffeur: tijdens deze baan ontwikkelt u zich op veel verschillende terreinen. Volg de verplichte cursus, waar onze professionals u enkele praktische en onmisbare vaardigheden aan zullen leren. Hier heeft u uw hele leven profijt van. Zo leert u bijvoorbeeld in te spelen op lastige situaties onderweg, maar wordt er ook aandacht besteed aan een professionele en klantgerichte werkhouding. Klanttevredenheid en dienstverlening staan namelijk hoog in het vaandel bij Autoreset.

 

 

Opdrachten geschikt voor jong en oud


Wij werken met zowel studenten als senioren.
Bent u een bekwame bestuurder en in het bezit van een smartphone met databundel?

Bekijk dan de mogelijkheden in Utrecht!

 

Inschrijven als chauffeur        Neem contact op

 

 

Hiker vacature voor studenten

Onze hiker vacature in Utrecht is speciaal gericht op studenten die al enige rijervaring hebben en graag wat bij willen verdienen. Werk als studentchauffeur voor diverse opdrachtgevers en doe ervaring op wegen in heel Nederland. Door de grote verscheidenheid aan routes en werkzaamheden blijft een bijbaan als hiker uitdagend.

Chauffeursdiensten door ouderen

Ook als u een 65+’er bent, is een hiker vacature in Utrecht iets voor u. Ontvangt u AOW, maar mist u het autorijden of wilt u graag sparen voor een dure vakantie? Autoreset is op zoek naar ouderen die ervaring hebben in schakel en automaat en zich graag in willen zetten om de voertuigen van onze opdrachtgevers naar de juiste plek te vervoeren en klaar te maken voor de verhuur. Bent u enthousiast geworden? Neem gerust contact met ons op of solliciteer direct. Wij zien ernaar uit om u te ontmoeten.

 

JA, ik wil mij inschrijven als chauffeur