Close Menu

Directiechauffeur

Als directiechauffeur beschikt u over de nodige vaardigheden om iedere verkeerssituatie op een professionele manier te benaderen. Daarnaast heeft u een klantgerichte houding en een rustige rijstijl, waardoor onze opdrachtgevers ervan verzekerd zijn dat hun auto of onderdelen altijd op tijd en veilig op plaats van bestemming aankomen. Herkent u zich in dit profiel? Autoreset is op zoek naar directiechauffeurs die hun zaken op orde hebben en in zijn voor een nieuwe uitdaging. Ga voor verschillende opdrachtgevers aan de slag door autotransporten, chauffeurswerkzaamheden of pendeldiensten te verzorgen. Een directiechauffeur bij Autoreset doet verantwoordelijk werk in een aangename werkomgeving, gericht op contact met de klanten.

Vaardigheden van een directiechauffeur

Bent u de directiechauffeur die we zoeken? Een goede directiechauffeur is betrouwbaar, representatief, discreet, flexibel en goed opgeleid. Daarnaast heeft hij of zij een klantvriendelijke werkhouding en weet hij of zij altijd goed in te spelen op onverwachte situaties. Wanneer u autotransporten verzorgt, komt het nog wel eens voor dat u een spoedopdracht moet uitvoeren voor een van onze klanten. Gelukkig zorgen we er bij Autoreset altijd voor dat onze opdrachten in uw planning passen, zodat uw werkzaamheden naadloos op elkaar aansluiten. Daarnaast krijgt u, voordat u bij ons aan de slag gaat, een uitgebreide training, waarin u leert om altijd het belang van de klant voorop te stellen en in uw diverse werkzaamheden te streven naar perfectie. Als directiechauffeur heeft u misschien een intensieve baan, maar geniet u zeker ook van een grote variatie aan werkzaamheden, waardoor uw werk steeds vernieuwend en leerzaam blijft.

Betrouwbare directiechauffeur gezocht

Autoreset is op zoek naar een betrouwbare directiechauffeur en biedt in ruil een aangename werkomgeving aan met veel zelfstandigheid en afwisseling. De ene dag verplaatst u personenauto’s, terwijl u de andere dag in opdracht werkt van een dealerbedrijf door onderdelen met een bestelauto naar de juiste plaats te brengen. Bent u op zoek naar een baan met uitdagende werkzaamheden en flexibele werktijden? Autoreset maakt graag kennis met u door in gesprek te gaan over de mogelijkheden. Omdat we een groeiend bedrijf zijn, zijn we altijd op zoek naar bekwame directiechauffeurs met liefde voor het vak. Bekijk onze vacatures en de diensten die wij vervullen om te kijken of u er tussen past. We zijn op zoek naar directiechauffeurs in de buurt van:

 

JA, ik wil mij inschrijven als chauffeur