Close Menu

Directiechauffeur Maastricht

Een directiechauffeur in Maastricht wordt ingezet op verschillende terreinen. Zo is hij of zij actief in het verzorgen van autotransporten, het uitvoeren van koeriers- of pendeldiensten of gaat hij of zij aan de slag als hiker. Dankzij het brede scala aan werkzaamheden blijft een baan als directiechauffeur altijd afwisselend. Hoewel u de nodige verantwoordelijkheid krijgt toebedeeld, wordt u goed begeleid. Volg eerst een uitgebreide cursus en voer een rijtest uit. Hierna weten we we niet alleen of u geschikt bent, maar kunt u ook met een zelfverzekerd gevoel de weg op. Als directiechauffeur in Maastricht bent u verzekerd van een gevarieerde baan in een professionele werkomgeving.

 

 

Opdrachten geschikt voor jong en oud


Wij werken met zowel studenten als senioren.
Bent u een bekwame bestuurder en in het bezit van een smartphone met databundel?

Bekijk dan de mogelijkheden in Maastricht!

 

Inschrijven als chauffeur        Neem contact op

 

 

Hoe wordt u een directiechauffeur?

Om directiechauffeur te worden in Maastricht, moet u de opleiding CCV-D1 hebben gevolgd. Tijdens deze opleiding leert u op professionele wijze met uiteenlopende verkeerssituaties om te gaan. U sluit de opleiding af met een praktijk- en theorie-examen. Tijdens het praktijkexamen komen verschillende onderdelen aan bod waar u voldoende op moet scoren, zoals timing en inzicht, routebepaling en anticiperend rijden. Met een CCV D1 diploma op zak heeft u:

  • uitstekend verkeersinzicht;

  • goede kijktechniek;

  • waarnemings- en anticipatievermogen;

  • juiste bochtentechniek;

  • voertuigbeheersing.

Een vlotte, veilige en comfortabele rijstijl resulteert in een comfortabele rijervaring van uw opdrachtgever. Wanneer er zich een gevaarlijke verkeerssituatie voordoet, weet u precies hoe u moet handelen. Hierdoor bent u als directiechauffeur in Maastricht onmisbaar in de autotransporten en -diensten van Autoreset. Ga aan de slag als pendeldienst en breng de klanten en werknemers van onze opdrachtgevers op een veilige en verantwoorde manier naar hun afspraak of werk. Of verzorg autotransporten en voer diverse opdrachten uit op dezelfde dag. Dankzij uw klantgerichte en professionele houding, bent u ook bij uitstek geschikt als hiker. Maak ritten voor dezelfde opdrachtgever, haal auto’s op en breng ze weg in Maastricht en zorg ervoor dat de voertuigen aan het einde van de dag weer klaar zijn voor de verhuur.

 

 

Direct Solliciteren als chauffeur?


Ruim 250.000 autotransport opdrachten per jaar. 
Bekijk fulltime, parttime en tijdelijke banen als chauffeur.

Benieuwd naar de mogelijkheden in Maastricht?


 

Inschrijven als chauffeur        Neem contact op

 

 

Salaris van een directiechauffeur in Maastricht

Wanneer u aan de slag gaat als directiechauffeur in Maastricht, bent u verzekerd van een professionele en tegelijkertijd aangename werkomgeving. U gaat veel zelfstandig aan het werk, maar voert ook werkzaamheden uit in teamverband. Hiernaast bent u veel in contact met klanten, waardoor u zichzelf ook traint in klantvriendelijkheid. Een baan als directiechauffeur in Maastricht staat altijd garant voor afwisselende opdrachten, waardoor u overal in Nederland komt en uzelf ook nog eens traint in verschillende sectoren. Autoreset houdt daarbij altijd rekening met uw werktijden en gaat met u in gesprek om een geschikte planning in elkaar te zetten. U ontvangt uw opdrachten eenvoudig via onze geavanceerde app. In diezelfde app noteert u op een gemakkelijke manier uw werktijden. Als er iets niet klopt met de planning, bekijken we samen met u wat de mogelijkheden zijn. Bent u benieuwd naar de mogelijkheden van een baan als directiechauffeur in Maastricht? Vul ons sollicitatieformulier in en wie weet nodigen we u binnenkort uit voor een sollicitatiegesprek. Heeft u nog vragen over de werkzaamheden die van u worden verwacht? Neem gerust contact met ons op. Wij staan u graag te woord.

 

JA, ik wil mij inschrijven als chauffeur