Close Menu

Nooit te oud om te leren

In Nederland heerst een groeiende schaarste aan beroepschauffeurs en dit is in de hele transportsector merkbaar. Hierdoor worden vrachtwagen- en bustransporten vaker uitbesteed.

Bij Autoreset merken wij dat veel een beroep wordt gedaan op flexibele chauffeurs die beschikken over een C of D rijbewijs. Deze verplaatsingen bestaan voornamelijk uit het transporteren van groot materieel tussen vestigingen en ten behoeve van onderhoud. Om aan deze groeiende vraag te kunnen blijven voldoen is Autoreset continu op zoek naar chauffeurs!

Heeft u in het verleden uw vrachtwagen- of busrijbewijs behaald, maar doet u hier al een tijdje niets meer mee en lijkt het u leuk om weer eens op een bus of vrachtwagen te rijden en hier tegelijkertijd nog wat mee te verdienen? Meld u zich dan direct aan als chauffeur bij Autoreset.

Nadat er een intake gesprek heeft plaatsgevonden bieden wij u een gratis rijtest aan in de buurt van uw woonadres bij een erkende rijschool. Aan de hand van deze rijtest bepaalt de instructeur of u meteen kan worden ingezet of dat er nog aantal lessen gevolgd moeten worden bij wijze van opfriscursus. U wordt daarnaast door de instructeur bijgespijkerd op het gebied van de nieuwste technieken. Zowel de rijtest als een eventuele opfriscursus worden u aangeboden door Autoreset.

U kunt zich hier direct inschrijven. Wilt u meer informatie? Dan kunt u ons uiteraard altijd mailen.