Autoreset - voor uw auto, bus en vrachtwagen transport en het leveren van oproep chauffeurs. Vacatures voor parttime chauffeur, bus chauffeur, vrachtwagenchauffeur, en  hikers.

Hikers

Sinds 2005 levert Autoreset hikers aan verschillende bedrijven. Dit zijn studenten die auto's verplaatsen naar iedere gewenste plaats en deze ook weer transportklaar maken. Ze zijn op oproepbasis inzetbaar. Autoreset zorgt voor de werving en selectie en de klant zorgt zelf voor het aansturen van de hiker.

Wij onderscheiden ons van andere aanbieders door onze flexibiliteit gekoppeld aan onze kwaliteit. Of u nu dagelijks chauffeurs of hikers van Autoreset nodig heeft, of incidenteel een autotransport wil laten uitvoeren; alles is mogelijk want u heeft geen afname verplichting bij Autoreset.

Indien gewenst kan Autoreset een vaste pool van hikers voor u samenstellen die op vaste of wisselende dagen werken. De combinatie van nette studenten, de kwaliteit van onze processen en gratis OV heeft al veel bedrijven overtuigd. Als u meer wilt weten of gebruik wilt maken van onze hikers dan kunt u contact met ons opnemen via het formulier of bellen naar 020-7990934.

Studenten of jongeren die willen werken als hiker kunnen hier terecht voor meer informatie.