Close Menu

Vacatures gepensioneerden

Vacatures voor gepensioneerden richten zich vaak op werkzaamheden als schoonmaken en het beheren van parkeerplaatsen. U wilt echter iets actiefs doen op uw oude dag en bent wel in voor een uitdagende bijbaan. Bij Autoreset zijn we altijd op zoek naar betrouwbare gepensioneerden die veel rijervaring hebben en het autorijden niet willen verleren. Het chauffeurswerk van Autoreset vraagt om een klantgerichte houding en ervaring in zowel schakel als automaat. In ruil daarvoor bieden we u een aangename bijbaan met gevarieerde opdrachten en flexibele werktijden. Bekijk onze vacatures voor gepensioneerden en solliciteer direct op de functie die bij u past.

Inschrijven als chauffeur      Neem contact op

 


 

kalender voor ouderen chauffeurs
KIES JE EIGEN RITTEN
sleutel overhandiging aan personeel
ONTVANG DE AUTO OP LOCATIE
navigatie in de auto
AFRONDEN MET JE SMARTPHONE

 


 

Bijverdienste voor gepensioneerden

U bent misschien gepensioneerd, maar dat betekent niet dat u zo nu en dan wel een bijverdienste kunt gebruiken. Misschien houdt u erg van verre vakanties en wilt u graag wat geld sparen om de reis te bekostigen. Autoreset biedt vacatures voor gepensioneerden die goed betalen en gunt u graag een lange en mooie vakantie waar u van kunt genieten. Wat vragen we van u?

  • u ontvangt AOW;
  • u bent klantvriendelijk en dienstverlenend;
  • u bent gemiddeld twee dagen per week beschikbaar;
  • u bent bereid een dalurenabonnement van de NS te kopen;
  • u heeft een smartphone tot uw beschikking.

Door uw jarenlange rijervaring biedt u onze opdrachtgevers een aangename rijervaring. Doordat u twee dagen in de week beschikbaar bent, kunnen we verschillende opdrachten indelen, zodat u echt de tijd kunt nemen voor uw klanten. We zorgen voor een aantrekkelijk uurtarief en geven u de ruimte om direct aan de slag te gaan en zoveel uren te werken als u wilt. Ons uitgebreide aanbod vacatures voor gepensioneerden zorgt ervoor dat er altijd wel iets voor u bijzit.

ouderen aan het rijden

Chauffeurswerk voor 65 plussers

Onze vacatures voor gepensioneerden variëren van het verzorgen van autotransporten tot het rijden van koeriersdiensten en pendeldiensten. Solliciteer voor de functie van autotransport en zorg ervoor dat personenauto’s en bestelwagens op tijd en netjes bij onze klanten worden afgeleverd. Werk in opdracht van leasemaatschappijen, autoverhuurders en auto-importeurs. Als hiker bent u werkzaam vanuit uw eigen woonplaats en rijdt u samen met een team van chauffeurs ritten voor dezelfde opdrachtgever. Werkzaamheden als koerier of pendeldienst bieden ook een waardevolle ervaring. Een koerier brengt auto-onderdelen op medicijnen naar de juiste bedrijven, terwijl een pendeldienst klanten via een 9-persoonsbus naar hun plaats van bestemming brengt. De pendeldienst wordt vaak ingezet door bedrijven die afgelegen liggen of moeilijk bereikbaar zijn met het openbaar vervoer. Onze vacatures voor gepensioneerden omvatten diverse werkzaamheden die kunnen worden gecombineerd. Geef aan welke taken het beste bij u passen en wij nodigen u graag uit voor een informerend kennismakingsgesprek.
 

Oproep chauffeur of parttime chauffeur 65+

Autoreset is altijd op zoek naar oproep chauffeurs die willen inspringen voor spoedopdrachten. Spring in de auto om de onderdelen op tijd bij onze klanten te bezorgen of val in wanneer een chauffeur plotseling ziek wordt. Heeft u liever wat meer zekerheid? Ga voor vaste werktijden met een baan als parttime chauffeur. Geef uw beschikbaarheid voor de komende periode door, zodat wij een planning voor u kunnen opstellen. We bespreken uw werkzaamheden graag van tevoren met u, zodat u precies weet wat u moet verwachten. Bekijk al onze vacatures voor gepensioneerden en solliciteer direct. Heeft u vragen? Neem gerust contact met ons op.

Inschrijven als chauffeur      Neem contact op