Close Menu

Chauffeurswerk

Chauffeurswerk is een uitdagende manier om actief te blijven op de weg of om meer rijervaring op te doen. Autoreset zoekt altijd betrouwbare bestuurders. Word privéchauffeur, directiechauffeur, koerier of hiker en wees verzekerd van een afwisselende bijbaan waarbij u door het hele land reist en veel nieuwe contacten opdoet. Natuurlijk houden we bij het inplannen van opdrachten rekening met uw studie en andere bezigheden en verplichtingen, zodat u nooit in tijdnood komt. Chauffeurswerk bij Autoreset staat gelijk aan een baan waarin u veel zelfstandig de weg op gaat en veel vrijheid hebt.

Inschrijven als chauffeur      Neem contact op 

 


 

Man die een planning maakt
KIES JE EIGEN RITTEN
een sleutel wordt overhandigt
ONTVANG DE AUTO OP LOCATIE
iemand die aan het navigeren is
AFRONDEN MET JE SMARTPHONE

 


 

Ervaren prive chauffeurs gevraagd

Chauffeurswerk bestaat niet alleen uit het transporteren van auto’s, maar ook uit de werkzaamheden van een privechauffeur. Als privechauffeur bent u veel op weg voor onze klanten door het hele land. Uw taken zijn gevarieerd en u werkt voor verschillende professionele opdrachtgevers, waardoor u uw netwerk aanzienlijk uitbreidt. Als privéchauffeur vragen we van u:

  • een klantgerichte werkhouding;
  • een beschikbaarheid van gemiddeld twee dagen;
  • rijervaring van minimaal 6 maanden;
  • ervaring in schakel en automaat;
  • bereidheid om diverse diensten te verrichten.

In ruil voor deze vereisten bieden we u een baan waarin persoonlijke ontwikkeling centraal staat. Doordat u vaak alleen op pad bent, krijgt u veel verantwoordelijkheid en daardoor ook de vrijheid om zelf beslissingen te nemen. U oefent met allerlei soorten verkeerssituaties en wordt hier ook goed op voorbereid dankzij een uitgebreide cursus voordat u voor ons de weg op gaat. U hoeft zich geen zorgen te maken om de overlap van verschillende chauffeursdiensten, omdat wij uw ritten allemaal perfect op elkaar afstemmen met behulp van ons efficiënte plansysteem. Via onze handige app weet u precies waar en wanneer u chauffeurswerk moet verrichten. Bovendien noteert u in dezelfde app gemakkelijk uw uren.
 

Man aan het werk voor autoreset

 

Vacatures voor ouderen

Naast chauffeurswerk voor studenten biedt Autoreset ook verschillende vacatures voor ouderen aan. Als gepensioneerde bent u misschien nog helemaal niet uitgekeken op het werkzame leven en wilt u graag wat bij blijven verdienen om af en toe een leuk dagje uit of een luxe vakantie te kunnen bekostigen. Als ouderen uitzendbureau maken wij graag gebruik van uw jarenlange ervaring en betrouwbaarheid om u in te zetten in chauffeurswerk of in de autotransport. Ziet u het al helemaal zitten om twee of meer dagen in de week auto’s rond te rijden en opdrachtgevers op die manier tevreden te stellen? Vul ons sollicitatieformulier in op de site of neem contact met ons op als u nog vragen hebt.

Inschrijven als chauffeur      Neem contact op