Close Menu

Chauffeurswerk

Chauffeurswerk is een uitdagende manier om actief te blijven op de weg of om meer rijervaring op te doen. Autoreset zoekt altijd betrouwbare studenten en gepensioneerde senioren die graag achter het stuur zitten. Word privéchauffeur, directiechauffeur, koerier of hiker en wees verzekerd van een afwisselende bijbaan waarbij u door het hele land reist en veel nieuwe contacten opdoet. Natuurlijk houden we bij het inplannen van opdrachten rekening met uw studie en andere bezigheden en verplichtingen, zodat u nooit in tijdnood komt. Chauffeurswerk en studentenwerk bij Autoreset staat gelijk aan een baan waarin u veel zelfstandig de weg op gaat en veel vrijheid hebt.

 

Inschrijven als chauffeur      Neem contact op 

 

Prive chauffeurs gevraagd

Chauffeurswerk bestaat niet alleen uit het transporteren van auto’s, maar ook uit de werkzaamheden van een privechauffeur. Als privechauffeur bent u veel op weg voor onze klanten door het hele land. Uw taken zijn gevarieerd en u werkt voor verschillende professionele opdrachtgevers, waardoor u uw netwerk aanzienlijk uitbreidt. Als privéchauffeur vragen we van u:

  • een klantgerichte werkhouding;
  • een beschikbaarheid van gemiddeld twee dagen;
  • rijervaring van minimaal 6 maanden;
  • ervaring in schakel en automaat;
  • bereidheid om diverse diensten te verrichten.

In ruil voor deze vereisten bieden we u een baan waarin persoonlijke ontwikkeling centraal staat. Doordat u vaak alleen op pad bent, krijgt u veel verantwoordelijkheid en daardoor ook de vrijheid om zelf beslissingen te nemen. U oefent met allerlei soorten verkeerssituaties en wordt hier ook goed op voorbereid dankzij een uitgebreide cursus voordat u voor ons de weg op gaat. U hoeft zich geen zorgen te maken om de overlap van verschillende chauffeursdiensten, omdat wij uw ritten allemaal perfect op elkaar afstemmen met behulp van ons efficiënte plansysteem. Via onze handige app weet u precies waar en wanneer u chauffeurswerk moet verrichten. Bovendien noteert u in dezelfde app gemakkelijk uw uren.

 

Vacatures voor studenten chauffeurs

Als student wil je naast studeren natuurlijk ook ervaring opdoen op de arbeidsmarkt. Chauffeurswerk is een heel leuke manier om nieuwe vaardigheden aan te leren in een aangename setting. Zo leer je om in te spelen op een grote verscheidenheid aan situaties en om diverse werkzaamheden te verrichten, waaronder het transporteren van auto’s en het bezorgen van auto-onderdelen. Alle taken vereisen een andere logistieke aanpak en vragen om een vakkundige denk- en werkwijze. Daarom zijn we altijd op zoek naar ambitieuze en gemotiveerde jongeren die studenten chauffeur willen worden en allerlei soorten chauffeurswerk willen verrichten. Dankzij de flexibele werktijden zijn onze studentenjobs uitstekend te combineren met een drukke studie en andere activiteiten.

Vacatures voor ouderen

Naast chauffeurswerk voor studenten biedt Autoreset ook verschillende vacatures voor ouderen aan. Als gepensioneerde bent u misschien nog helemaal niet uitgekeken op het werkzame leven en wilt u graag wat bij blijven verdienen om af en toe een leuk dagje uit of een luxe vakantie te kunnen bekostigen. Als ouderen uitzendbureau maken wij graag gebruik van uw jarenlange ervaring en betrouwbaarheid om u in te zetten in chauffeurswerk of in de autotransport. Ziet u het al helemaal zitten om twee of meer dagen in de week auto’s rond te rijden en opdrachtgevers op die manier tevreden te stellen? Vul ons sollicitatieformulier in op de site of neem contact met ons op als u nog vragen hebt.

Neem contact op

Onderstaand contactformulier is niet geschikt voor sollicitaties. Solliciteren kan eenvoudig via ons sollicitatieformulier.

Voor vragen over de vacatures kunt u hier terecht.

* Velden met een * zijn verplicht