Close Menu

Chauffeur gezocht 65+

Chauffeur gezocht van 65+ in diverse functies! Bij Autoreset zijn we altijd op zoek naar betrouwbare 65 plussers met een zekere rijstijl en een professionele werkhouding die ons team willen komen versterken. Bent u de pensioengerechtigde leeftijd gepasseerd, maar wilt u graag blijven autorijden? Autoreset biedt u de mogelijkheid om in een aangename werkomgeving actief te blijven en heeft vacatures beschikbaar in verschillende sectoren. Chauffeurs worden gezocht van 65+ en met ervaring op het gebied van schakel en automaat. Bekijk onze verschillende chauffeur vacatures.

Inschrijven als chauffeur      Neem contact op 

 


 

man die aan het plannen is
KIES JE EIGEN RITTEN
auto sleutels doorgeven
ONTVANG DE AUTO OP LOCATIE
navigeren met google maps
AFRONDEN MET JE SMARTPHONE

 


 

Vacatures voor gepensioneerden

Misschien denkt u dat het lastig is om als gepensioneerde aan werk te komen. Gelukkig worden er bij Autoreset altijd chauffeurs gezocht van 65+. Wij zoeken senioren die onderstaande functies kunnen vervullen:

  • verzorgen van autotransporten;
  • uitvoeren van vrachtwagen- en bustransporten;
  • deelauto’s beheren;
  • auto’s ophalen en wegbrengen in de regio;
  • auto-onderdelen en medicijnen bezorgen;
  • klanten en werknemers naar hun werk brengen.
     

Ervaren en representatieve chauffeurs gezocht

Al onze chauffeur vacatures voor ouderen vragen om een klantgerichte en representatieve werkhouding. Het uitvoeren van transporten is een verantwoordelijke taak, maar brengt ook veel voordelen met zich mee. Zo bent u veel actief bezig en reist u door heel Nederland. Werkt u het liefst wat dichter bij huis? Als hiker verplaatst u contractauto’s en leaseauto’s naar de plaats van bestemming in uw eigen regio. Bent u in het bezit van rijbewijs C of D? We zijn altijd op zoek naar bekwame chauffeurs die vrachtwagen- en bustransporten willen verzorgen. Vaak gaat het om het vervoeren van lege wagens naar een keuring of remise. Als pendeldienst rijdt u in een 9-persoonsbus verschillende mensen naar hun afspraak of werk. Dit dankbare werk is een geschikte taak wanneer u over een rustige rijstijl bezit en het contact met klanten hoog in het vaandel heeft staan.
 

Chauffeurs gezocht 65+ Autoreset
 

Parttime chauffeur 65+

Bij Autoreset worden altijd chauffeurs gezocht van 65+ die hun ervaring en betrouwbaarheid willen inzetten voor onze opdrachtgevers. Bekijk onze chauffeur vacatures voor senioren en solliciteer op de functie die bij u past. Wij vragen van u dat u minimaal twee dagen per week beschikbaar bent, zodat u snel went aan de werkzaamheden en goed contact opbouwt met onze klanten. Daarnaast bent u in het bezit van een smartphone, zodat u onze app kunt installeren. Via deze app sturen we u uw opdrachten en houdt u uw werktijden bij. Daarnaast hebt u ervaring in zowel schakel als automaat en bent u bereid om een dalurenabonnement van de NS aan te schaffen. In ruil voor deze eisen bieden we u een aangename werksfeer met veel aandacht voor uw wensen. Gaat u het liefst ieder jaar lang op vakantie? Dat is geen probleem. Wilt u in de ene week wat meer werken dan in de andere week? Geef uw beschikbaarheid door en wij sturen u een op maat gemaakte planning toe.
 

Senioren chauffeur in uw eigen regio

Bij Autoreset worden chauffeurs gezocht van 65+ door heel Nederland, maar ook gewoon bij u in de buurt. Bent u enthousiast geworden? Bekijk al onze vacatures en vul ons sollicitatieformulier in. Hebt u nog vragen? Neem gerust contact met ons op, wij helpen u graag verder.

Inschrijven als chauffeur      Neem contact op