Close Menu

Bijbaan AOW

Een bijbaan als AOW gerechtigde vinden lijkt makkelijker gezegd dan gedaan. Bij Autoreset is er altijd vraag naar gemotiveerde en enthousiaste gepensioneerden met een liefde voor autorijden. U bent betrouwbaar op de weg en punctueel als het aankomt op afspraken. Dankzij uw jarenlange ervaring weet de opdrachtgever zeker dat zijn of haar auto veilig wordt vervoerd en netjes wordt afgeleverd. Uw rustige rijstijl en klantvriendelijke houding maken u tot de perfecte chauffeur die altijd zorgt voor een prettige en vertrouwde rijervaring. Een bijbaan na het AOW is niet langer een droom met de banen voor gepensioneerden die Autoreset aanbiedt.

Inschrijven als chauffeur      Neem contact op 

 


 

iemand die de planning maakt
KIES JE EIGEN RITTEN
de sleutel wordt aangegeven
ONTVANG DE AUTO OP LOCATIE
ontvang de auto op locatie
AFRONDEN MET JE SMARTPHONE

 


 

Parttime chauffeur 65 plus

Autoreset verzorgt sinds 1998 logistieke dienstverlening door heel Nederland. Sinds een aantal jaar zijn we zelfs marktleider in de verplaatsing van de meest uiteenlopende voertuigen. Vanaf 2004 voeren we gemiddeld 1500 ritten per dag uit, waarbij we gebruik van maken van de flexibiliteit van studenten en de vakkundigheid van senioren. Bent u op zoek naar een bijbaan als AOW gerechtigde? Ons werk voor gepensioneerden richt zich op diverse sectoren:

  • autotransport;
  • vrachtwagen- en bustransport;
  • hikers;
  • deelautobeheer;
  • koeriersdienst;
  • pendeldienst.
     

Start vandaag nog met flexibel chauffeurswerk

Als u houdt van vaste werktijden, is het uitvoeren van koeriersdiensten een uitkomst. Een koerier bezorgt auto-onderdelen of medicijnen in opdracht van dealerbedrijven, grossiers in auto-onderdelen en apotheken. We bespreken van tevoren met u de planning die we opstellen op basis van uw beschikbaarheid. Doet u er liever ook nog andere werkzaamheden naast om uw parttime baan afwisselend te houden? Als autotransporter verplaatst u personenauto’s en brengt ze weg naar het juiste adres.
 

Bijbaan AOW Autoreset


Vacatures voor doorwerkers 65+

Bij Autoreset heeft u de mogelijkheid om op uw oude dag op een ontspannen manier te blijven werken. Ons ouderen uitzendbureau helpt u snel en gemakkelijk aan een bijbaan voor AOW’ers. Wat vragen we van u? U hebt een klantvriendelijke en dienstverlenende werkhouding, ervaring in schakel en automaat en bent bereid een smartphone en een dalurenabonnement van de NS aan te schaffen. In ruil daarvoor bieden we u seniorenwerk dat aansluit bij uw activiteiten en uw wensen. Wilt u graag lang op vakantie? Dat is geen probleem. Geef uw beschikbaarheid door en wij stellen een geschikte planning voor u op. Uiteraard bespreken we uw rooster met u voordat u aan de slag gaat, zodat het duidelijk is wat er van u verwacht wordt voordat u aan de slag gaat.
 

Hoe werkt de sollicitatieprocedure?

Nadat u bij ons hebt gesolliciteerd, nodigen we u graag uit voor een sollicitatiebijeenkomst. Tijdens deze bijeenkomst ontvangt u ook een handboek met duidelijke informatie over het werk. Zo wordt iedere chauffeur van 65 plus uitstekend begeleid. Bent u op zoek naar een aangename bijbaan na uw AOW? Solliciteer direct of neem contact met ons op als u nog vragen hebt. Wij helpen u graag verder.

Inschrijven als chauffeur      Neem contact op