Close Menu

Studentenwerk Amsterdam

Studentenwerk nabij Amsterdam is meer dan alleen geld verdienen. Autoreset biedt studenten de mogelijkheid om een netwerk op te bouwen en waardevolle vaardigheden aan te leren. Ga aan de slag als studentchauffeur en doe de nodige rijervaring op. Volg een cursus waarin je niet alleen leert om te gaan met gevaarlijke situaties onderweg, maar ook een professionele en klantgerichte werkhouding aan leert te nemen. Ons studentenwerk in Amsterdam varieert van autotransport tot koeriersdiensten.

 

Direct Solliciteren als chauffeur?


Ruim 250.000 autotransport opdrachten per jaar. 
Bekijk fulltime, parttime en tijdelijke banen als chauffeur.

Benieuwd naar de mogelijkheden in Amsterdam?


 

Inschrijven als chauffeur        Neem contact op

Bijbaan auto vervoeren

Houd jij van autorijden en zou je het liefst de hele dag achter het stuur zitten? Autoreset biedt een veelzijdige en flexibele baan aan voor studenten in Amsterdam en omgeving. Dit is een greep uit de werkzaamheden die je kunt verwachten:

Voor studentenwerk in Amsterdam dien je in het bezit te zijn van een rijbewijs. Bovendien moet je 6 maanden rijervaring hebben. Daardoor weten we zeker dat je een betrouwbare bestuurder bent en kunnen we je met een gerust hart de weg op sturen. Daarnaast heb je een OV weekkaart tot je beschikking én heb je ervaring in zowel schakel als automaat. Op die manier weten we zeker dat je in staat bent om in verschillende soorten auto’s te rijden en hierdoor flexibel inzetbaar bent. Zo is het mogelijk om zowel voor als na school te werken. Wanneer je een hele dag vrij bent, proberen we meerdere opdrachten in te plannen. Zo maak je efficiënt gebruik van je tijd en werk je op één dag voor verschillende opdrachtgevers. Maak je geen zorgen over het noteren van de uren. Dankzij onze app worden je rijtijden automatisch geregistreerd. Als je op zoek bent naar studentenwerk in Amsterdam dat nog wat uitdagender is, ben je welkom in het vrachtwagen- en bustransport. Hiervoor moet je uiteraard wel in het bezit zijn van een speciaal rijbewijs.

Hiker voor leasemaatschappij

Als hiker werk je meestal in een team. Je werkt de hele dag voor dezelfde opdrachtgever en bespreekt je werkdagen daarom ook met de klant zelf. Hij of zij geeft de ritopdrachten aan je door. Meestal haal je auto’s op en breng je ze weer weg in de buurt van Amsterdam. Het voordeel van dit studentenwerk in Amsterdam is dat je niet met het openbaar vervoer hoeft terug te reizen. Ook leer je samen te werken met je collega’s door samen de voertuigen weer klaar te maken voor de verhuur. Onze opdrachtgevers zijn vaak leasemaatschappijen of autodealers.

 

Direct Solliciteren als chauffeur?


Ruim 250.000 autotransport opdrachten per jaar. 
Bekijk fulltime, parttime en tijdelijke banen als chauffeur.

Benieuwd naar de mogelijkheden in Amsterdam?


 

Inschrijven als chauffeur        Neem contact op

Goed betaalde studentenbijbaan

Wanneer je bij Autoreset komt werken, ben je verzekerd van een goed betaalde studentenbaan. Ons studentenwerk in Amsterdam blijft bovendien boeiend door de verscheidenheid aan klanten en bezigheden. Wij vinden het belangrijk dat jij je tijdens je studie blijft ontwikkelen en bieden daarom een professionele werkomgeving waar je je kunt ontplooien. Daarnaast houden we altijd rekening met je collegetijden, zodat je je studie kunt blijven volgen. Wel vragen we om een vakkundige en klantgerichte werkhouding en een beschikbaarheid van minstens 1 dag per week. Ben je enthousiast geworden en wil je graag meer weten over ons studentenwerk nabij Amsterdam? Neem gerust contact met ons op of solliciteer meteen.

JA, ik wil mij inschrijven als chauffeur