Close Menu

Studenten bijbaan Enschede

Een studenten bijbaan nabij Enschede staat gelijk aan een uitdagende en afwisselende baan waarbij je in de mooiste auto’s mag rijden. Ga aan de slag als student hiker, chauffeur of koerier en haal auto’s op en breng ze weg door heel Nederland. Ben jij 6 maanden of langer in het bezit van een rijbewijs en minimaal 1 dag per week beschikbaar? Dan bieden we je graag een flexibele baan aan waarbij je zowel voor als na college uren aan de slag kan en veel rijervaring opdoet. Een studenten bijbaan in Enschede als student hiker biedt je niet alleen een nieuwe belevenis op, maar is ook een goede aanvulling op je CV.

 

 

Direct Solliciteren als chauffeur?


Ruim 250.000 autotransport opdrachten per jaar. 
Bekijk fulltime, parttime en tijdelijke banen als chauffeur.

Benieuwd naar de mogelijkheden in Enschede?


 

Inschrijven als chauffeur        Neem contact op

 

Bijbaan auto’s vervoeren

De belangrijkste taak van Autoreset is het ophalen, verplaatsen en wegbrengen van auto’s, oftewel het autotransport. Denk daarbij aan contractauto’s, huurauto’s en bestelauto’s. Een studenten bijbaan nabij Enschede is zeer afwisselend en blijft daardoor uitdagend. Vaak ontvang je de dag van tevoren een schema met de opdrachten die je uit gaat voeren. Ook ben je beschikbaar voor spoedopdrachten op de dag zelf. We zorgen er altijd voor dat de opdrachten goed op elkaar aansluiten, zodat je geen gaten in je dag hebt en je je niet onnodig hoeft te haasten. Hiervoor maken we gebruik van een efficiënt plansysteem, waarmee we ritten aan elkaar koppelen. Het enige wat jij hoeft te doen is het uitzoeken van het openbaar vervoer en het meenemen van de juiste formulieren. Registreer aan het eind van de dag je uren en wij betalen je wekelijks uit. Hierdoor is een studenten bijbaan in Enschede uitstekend te combineren met een drukke studie.

Bijbaan als koerier in Enschede

Als je op zoek bent naar vaste werktijden en liever niet last minute wilt worden ingepland, is werken als koerier in Enschede ideaal. Een studenten bijbaan in Enschede als koerier levert je veel op. Zo oefen je jezelf in een klantvriendelijke uitstraling en doe je ook logistieke ervaring op. Je werkt in opdracht voor:

  • dealerbedrijven;
  • grossiers in auto-onderdelen;
  • apotheken.

Je verplaatst de hele dag door allerlei verschillende onderdelen en medicijnen met de bestelauto van de klant. Geef geruime tijd van tevoren je beschikbaarheid van de komende periode door en we stellen een handige planning voor je op. Zo weet je soms wel een maand vooraf wat je werktijden zijn. We bespreken bovendien graag de planning met je, zodat je weet wat je moet verwachten. Ook is de koeriersdienst goed te combineren met het rijden van ritten.

 

 

Direct Solliciteren als chauffeur?


Ruim 250.000 autotransport opdrachten per jaar. 
Bekijk fulltime, parttime en tijdelijke banen als chauffeur.

Benieuwd naar de mogelijkheden in Enschede?


 

Inschrijven als chauffeur        Neem contact op

 

Auto rijden als bijbaan

Wanneer je je rijbewijs hebt gehaald, wil je natuurlijk het liefst de hele dag auto rijden. Autoreset biedt de perfecte studenten bijbaan nabij Enschede, dus bij jou in de buurt! Doe waardevolle vaardigheden op in de dienstverlening, maak contact met interessante klanten en leer diverse werkzaamheden uitvoeren in het verkeer. Dankzij de afwisselende taken zal je je geen dag vervelen. Ben je benieuwd naar de werkzaamheden van een studenten chauffeur in Enschede? Vul ons sollicitatieformulier in en wie weet nodigen we jou uit voor een kennismakingsgesprek! Heb je nog vragen? Neem gerust contact met ons op.

JA, ik wil mij inschrijven als chauffeur