Close Menu

Studentenjobs

Studentenjobs hoeven niet saai of afgezaagd te zijn. Ga aan de slag als studentchauffeur, hiker, koerier of pendeldienst bij Autoreset. Het enige wat wij van jou vragen is dat je 6 maanden in het bezit bent van een rijbewijs. In ruil daarvoor bieden we een flexibele bijbaan met afwisselende werkzaamheden en de mogelijkheid om rijervaring op te doen en nieuwe vaardigheden aan te leren. We waarderen jouw inzet als student en houden altijd rekening met de tijden dat je moet studeren. Werk daarom gewoon voor of na je college uren, precies zoals jou dat uitkomt. Studeer bovendien gemakkelijk in het openbaar vervoer, wanneer je op weg bent naar een van onze klanten.

Bijbaan voor studenten in Amsterdam

Het voordeel van de studentenjobs van Autoreset is de variatie van je werkzaamheden. De ene keer breng je een huurauto weg, terwijl je de andere keer een contract auto van een leasemaatschappij komt ophalen. Via ons plansysteem koppelen we ritten aan elkaar, zodat je opdrachten goed op elkaar aansluiten. Zo kan je op één dag lekker veel werken, zonder dat er al teveel gaten in je dag zitten. Daarnaast werk je voor diverse klanten en voer je verschillende soorten opdrachten uit op dezelfde dag. Op die manier zit je niet vast aan één opdrachtgever, maar reis je door allerlei omgevingen en bezoek je de leukste plaatsen. Daarbij houden we rekening met je reistijd en je woonplaats, zodat de afstanden wel bereisbaar blijven. Je reiskosten worden bovendien voor een groot deel vergoed. De studentenjobs van Autoreset bieden je veel vrijheid en flexibiliteit. Geef van tevoren aan op welke dagen je beschikbaar bent en wij delen je in.

Studentenwerk in het autotransport

Onze studentenjobs variëren van werkzaamheden als hiker, koerier of pendeldienst tot taken in de autotransport. Vervoer lege auto’s door heel Nederland en werk voor verschillende klanten. Je opdrachten verschijnen automatisch op je mail, maar ook in de app. Via de app registreer je bovendien eenvoudig je werktijden. Ben je benieuwd geworden naar de studentenjobs van Autoreset? Wij zijn werkzaam in de volgende regio’s in Nederland en zoeken hier nog naar enthousiaste studenten die ons team willen komen versterken:

 

JA, ik wil mij inschrijven als chauffeur