Close Menu

Werk voor studenten

Werk voor studenten is een leuke manier om naast je studie wat bij te verdienen en nieuwe vaardigheden aan te leren die je op de arbeidsmarkt nog goed van pas zullen komen. Bij Autoreset doe je veel rijervaring op als privéchauffeur, hiker of koerier. Daarnaast ga je om met verschillende klanten, waardoor je jezelf ook oefent voor een baan in de dienstverlening.
 

Inschrijven als chauffeur      Neem contact op

 

Flexibele bijbaan voor studenten

De combinatie van sociaal contact en autorijden zorgt ervoor dat een bijbaan bij Autoreset altijd afwisselend en uitdagend blijft. Het enige wat we van jou vragen is een representatieve houding, een beschikbaarheid van minstens 1 dag per week en minimaal 6 maanden rijervaring. In ruil daarvoor bieden we werk voor studenten dat aansluit bij jouw talenten en waarbij ruimte is voor persoonlijke ontwikkeling.

Studenten bijbaan in Amsterdam en omgeving

Een studenten bijbaan hoeft niet saai of afgezaagd te zijn. Werken in een supermarkt of winkel is een leuke manier om wat bij te verdienen, maar is lang niet voor iedere student weggelegd. Bij Autoreset delen we jouw liefde voor autorijden en mooie auto’s. Daarom bieden we je de kans om als hiker in de nieuwste contractauto’s en huurauto’s te rijden, in opdracht van diverse klanten door heel Nederland. Wil je liever dicht bij huis werken? Dat is geen probleem. Breng auto’s weg en haal auto’s op in de eigen regio, in samenwerking met een team van collega’s.

Start vandaag nog met werken als chauffeur

Ons werk voor studenten is zeer afwisselend, waardoor het niet snel gaat vervelen. Denk bijvoorbeeld aan onderstaande werkzaamheden:

  • hiker bijbaan;
  • koerier;
  • pendeldienst;
  • studentchauffeur;
  • autotransporter.

 

Afwisselende vacatures voor studenten

Ons werk voor studenten wordt gekenmerkt door flexibele werktijden en afwisselende werkzaamheden. Als studenten uitzendbureau koppelen we grote opdrachtgevers aan studenten die betrouwbaar en punctueel zijn. Geef je beschikbaarheid door en wij maken een efficiënte planning met opdrachten die goed op elkaar aansluiten. Zo blijf jij actief bezig en ben je in staat om veel te werken in de tijd dat je beschikbaar bent. Bovendien zorgen we ervoor dat geen enkele dag hetzelfde is, zodat je veel ervaring op doet op verschillende terreinen en met allerlei opdrachtgevers in contact komt. Dat laatste is natuurlijk handig voor je verdere loopbaan als je een professioneel netwerk op wilt bouwen. Chauffeurswerk voor studenten is daardoor niet alleen leerzaam, maar ook zeer waardevol voor je toekomstige baan.

start als student hiker of student chauffeur

Als student hiker of studentchauffeur heb je veel verantwoordelijkheid. Zo moet je diverse auto’s veilig en op tijd op de plaats van bestemming afleveren. Hierbij krijg je veel zelfstandigheid, zodat je je ook op persoonlijk gebied kunt ontwikkelen. Ondertussen reis je vaak met het openbaar vervoer naar de desbetreffende locatie, waardoor je onderweg veel tijd hebt om te studeren. Daarbij kom je op allerlei plekken in heel Nederland. Daarom is studentenwerk bij Autoreset niet zomaar een standaard bijbaan, maar echt een verantwoorde manier om werkervaring op te doen. Ben je enthousiast geworden over onze werkzaamheden? Aarzel niet en vul ons sollicitatieformulier in. Wie weet zien we jou binnenkort op ons kantoor in Amsterdam verschijnen voor een sollicitatiegesprek!

Neem contact op

Onderstaand contactformulier is niet geschikt voor sollicitaties. Solliciteren kan eenvoudig via ons sollicitatieformulier.

Voor vragen over de vacatures kunt u hier terecht.

* Velden met een * zijn verplicht