Close Menu

Studenten chauffeur

Als studenten chauffeur reis je het hele land door in de nieuwste auto’s en bezorg je de klant de beste rijervaring die hij of zij zich kan wensen. Je gaat altijd met een lach en strak in pak de deur uit om auto’s op te halen, te verplaatsen en weg te brengen. Ondertussen vind je in de app een duidelijk overzicht van alle opdrachten die je die dag moet uitvoeren en noteer je in diezelfde app gemakkelijk je uren. Heb jij 6 maanden of langer je rijbewijs en ervaring in zowel schakel als automaat? Ben je bovendien buiten je studie minstens 1 dag per week beschikbaar? Misschien heb jij het dan wel in je om studentchauffeur te worden voor Autoreset!

Vacatures voor studentchauffeur

Een baan als studenten chauffeur is zeer afwisselend door het uitgebreide aanbod van mogelijke werkzaamheden. Ben jij helemaal weg van auto’s en ben je altijd op de hoogte van de nieuwste modellen die op de markt zijn verschenen? Een bijbaan als student hiker is misschien wel wat voor jou. Als hiker rijd je vaak in opdracht van autodealers, garages en leasemaatschappijen in gloednieuwe auto’s. Je brengt de auto’s weg, geeft uitleg over de wagen wanneer dat nodig is en draagt daarna de sleutels over. Voor een hiker is het noodzakelijk om representatief te zijn voor het bedrijf, een klantvriendelijke houding te hebben en betrouwbaar over te komen. Een bijbaan als student koerier vraagt om nog meer verantwoordelijkheid. Met een bestelbus rijd je door het hele land om pakketten bij apotheken en grossiers in auto-onderdelen te bezorgen. Deze kostbare goederen moeten veilig en ongedeerd op plaats van bestemming aankomen. Als studenten chauffeur neem je veel taken op je, wat enerzijds uitdagend kan zijn, maar anderzijds ook erg leerzaam is. Zo oefen je jezelf in vaardigheden waar je in de toekomst nog veel aan hebt!

Werken als studenten chauffeur

Werken als studenten chauffeur bij Autoreset brengt de nodige voordelen met zich mee. In ruil voor jouw werkzaamheden, bieden we jou:

  • een uitgebreide cursus voordat je bij ons gaat werken;

  • veel zelfstandigheid;

  • flexibele werktijden;

  • de mogelijkheid om veel rijervaring op te doen;

  • genoeg tijd om te studeren in het openbaar vervoer;

  • ritopdrachten door heel Nederland of juist in de eigen regio.

Als je bent aangenomen na het sollicitatiegesprek, gaan we aan de slag om je klaar te stomen voor je nieuwe bijbaan. Zo bieden we je een uitgebreide cursus waarna je met een goed en zeker gevoel de weg op gaat. Daarnaast kan je als studenten chauffeur zowel voor als na college werken. Geef je beschikbaarheid aan ons door en wij stellen een efficiënte planning voor je samen met behulp van ons plansysteem. Wanneer je transporten gaat verzorgen, werk je door heel Nederland en kom je met het openbaar vervoer op veel verschillende plaatsen. Als hiker ben je vooral actief in de regio, waardoor je niet met het openbaar vervoer hoeft te reizen. Bekijk onze diensten voor een overzicht van alle werkzaamheden.

Studenten Chauffeur

Solliciteren voor bijbaan auto’s ophalen

Ben je enthousiast geworden over een bijbaan als studenten chauffeur? Zie je jezelf al de nieuwste auto’s ophalen en in de mooiste auto’s rondrijden? Vul direct ons sollicitatieformulier in of neem contact met ons op. We beantwoorden graag al je vragen.

Neem contact op

Onderstaand contactformulier is niet geschikt voor sollicitaties. Solliciteren kan eenvoudig via ons sollicitatieformulier.

Voor inhoudelijke vragen over de vacatures kunt u hier terecht.

* Velden met een * zijn verplicht