Close Menu

Hiker bijbaan

Een hiker bijbaan brengt je als student vele voordelen. Zo heb je de mogelijkheid om zowel voor als na school te werken. Heb je het een keer een week niet zo druk? Geef dan aan wanneer je beschikbaar bent, zodat we opdrachten voor je in kunnen plannen. Daarnaast doe je veel rijervaring op, waar je in de rest van je loopbaan alleen maar voordeel uit haalt. We bieden je bovendien veel verschillende soorten opdrachten, waardoor je werk afwisselend blijft. Daarbij werk je in een team, waardoor je de opdrachten onder elkaar kan verdelen en met elkaar kan overleggen. Een hiker bijbaan is de ideale studentenjob als je op zoek bent naar flexibele werktijden en afwisselende werkzaamheden.

Inschrijven als chauffeur      Neem contact op

 


 


KIES JE EIGEN RITTEN

ONTVANG DE AUTO OP LOCATIE

AFRONDEN MET JE SMARTPHONE

 


 

Wat is een hiker precies?

Met een hiker bijbaan rijd je in opdracht van leasemaatschappijen, autoverhuurders en importeurs auto’s van punt A naar punt B. Je werkt per dag voor één opdrachtgever die je rechtstreeks doorgeeft wat jouw opdrachten voor die dag zijn. Je werkdagen bespreek je ook met de klant zelf. Zo zijn je werktijden heel flexibel in te delen. Geef door op welke dagen en tijden je beschikbaar bent en stel samen een planning op. Je bent werkzaam vanuit je eigen woonplaats en werkt vooral op doordeweekse dagen. Het leuke van een hiker bijbaan is de verscheidenheid aan auto types die je voorbij ziet komen. Zo rijd je vaak in nieuwe auto’s die je als leaseauto naar de klant brengt. Omdat je veel in je eigen regio werkt, hoef je met het hiker studentenwerk van Autoreset niet met het openbaar vervoer terug te reizen.
 

Werken als student hiker

Een hiker bijbaan biedt veel mogelijkheden voor je toekomstige loopbaan, omdat je nieuwe vaardigheden opdoet. In ruil daarvoor vragen we wel het een en ander van je tijdens je studenten bijbaan, zodat we zeker weten dat jij professioneel en vakkundig te werk gaat. Zo ben je:

  • minimaal 6 maanden in het bezit van een B-rijbewijs;
  • zelfstandig;
  • klantvriendelijk en dienstverlenend;
  • in het bezit van een OV-weekkaart
  • minstens één dag in de week beschikbaar;
  • ervaren in schakel en automaat.

De voordelen van werken als hiker

Wij bieden je een hiker bijbaan aan die je in staat stelt je verder te ontwikkelen in een vakkundige en klantgerichte werkhouding. Ons chauffeurswerk voor studenten biedt een waardevolle aanvulling voor op jouw CV en de mogelijkheid om je professionele netwerk uit te breiden. Elke dag ga je in representatieve kleding en met een lach op het gezicht de deur uit om onze opdrachtgevers tevreden te stellen. Daarmee neem je uiteraard een grote verantwoordelijkheid op je. Het is jouw taak om leaseauto’s en contractauto’s op tijd en ongedeerd op de plaats van bestemming af te leveren.

Inschrijven als chauffeur      Neem contact op