Close Menu

Chauffeurswerk studenten

Chauffeurswerk voor studenten biedt een leuke en leerzame aanvulling op je studententijd. Rijd in de nieuwste auto’s en doe veel ervaring op in het verkeer. Kom bovendien in contact met verschillende opdrachtgevers, waaronder leasemaatschappijen en autoverhuurbedrijven en oefen jezelf in klantvriendelijkheid. Ben je 6 maanden of langer in het bezit van je rijbewijs en minimaal 1 dag per week beschikbaar? Overweeg het dan eens om chauffeurswerk voor studenten uit te voeren en wees gelijk verzekerd van een mooie aanvulling op je CV.

 

Inschrijven als chauffeur      Neem contact op 

 

Studentchauffeur door heel Nederland

Als studenten chauffeur ben je actief in heel Nederland. Dankzij ons handige plansysteem sluiten alle opdrachten precies op elkaar aan. Zo voer je gemakkelijk twee of drie autotransporten uit op één dag en blijf je de hele dag actief. Werk in opdracht van verschillende klanten op dezelfde dag en reis door heel Nederland. Als je chauffeurswerk voor studenten uit wilt voeren, wordt er natuurlijk wel een bepaalde werkhouding van je verwacht. Zo verschijn je elke dag met een glimlach op je gezicht op de juiste locatie en draag je representatieve kleding. Van tevoren zoek je uit hoe je met het openbaar vervoer op tijd op plaats van bestemming aankomt. Van daaruit haal je leaseauto’s en contractauto’s op en breng je ze weg. Ook is het mogelijk om als koerier met de bestelauto van de klant auto-onderdelen of medicijnen te bezorgen. Zo rijd je op één dag dus in verschillende type auto’s en ben je veel onderweg. Chauffeurswerk voor studenten is een uitdagende bijbaan voor studenten die zich tijdens hun studententijd graag verder willen ontwikkelen.

Jonge chauffeurs gezocht met rijbewijs B

Chauffeurswerk voor studenten is goed te combineren met je opleiding. Geef je beschikbaarheid op en wij maken een planning voor je die goed op elkaar aansluit. Bekijk de verschillende diensten die je zou kunnen vervullen en solliciteer direct. Waar moet je aan denken?

  • vul je persoonlijke gegevens in;
  • geef je beschikbaarheid op;
  • geef je opleidingsniveau aan;
  • lees het privacy statement door en ga akkoord;
  • stuur het sollicitatieformulier op;
  • wacht af tot je op gesprek wordt gevraagd;
  • volg onze cursus en voer de rijtest uit;
  • installeer onze app;
  • ga aan de slag!

 

Razendsnel starten met chauffeurswerk

Op basis van je beschikbaarheid stellen we een handige planning voor je op. Zo weet je precies waar je op welk moment moet zijn. Als je na ons sollicitatiegesprek bent aangenomen, bieden we je een uitgebreide cursus aan die je in staat stelt zelfverzekerd de weg op te gaan. Wanneer je de werving en selectie helemaal hebt afgerond, is het tijd om aan de slag te gaan. Vergeet niet onze app te installeren, want hierop zullen al je opdrachten verschijnen en hierin noteer je je werktijden. Zo wordt ons chauffeurswerk voor studenten overzichtelijk en weet je altijd waar je aan toe bent.

Student hiker of koerier

Chauffeurswerk voor studenten bij Autoreset staat gelijk aan afwisselende werkzaamheden en flexibele werktijden, waardoor je werkzaamheden uitstekend zijn te combineren met een drukke studie. Ga aan de slag als student hiker of student koerier en doe vaardigheden op waar je in de rest van je loopbaan alleen maar baat bij zal hebben. Solliciteer direct of neem contact met ons op als je nog vragen hebt. Wij staan je graag te woord.

 

 

 

 

 

 

 

 

Neem contact op

Onderstaand contactformulier is niet geschikt voor sollicitaties. Solliciteren kan eenvoudig via ons sollicitatieformulier.

Voor inhoudelijke vragen over de vacatures kunt u hier terecht.

* Velden met een * zijn verplicht