Close Menu

Chauffeursdienst

Een chauffeursdienst uitvoeren bij Autoreset staat gelijk aan veel vrijheid en flexibele werktijden. Of u nu op uw oude dag graag wat bij wil blijven verdienen of als student alvast wilt werken aan je CV, bij Autoreset bieden we de ruimte en aandacht die u nodig hebt. Gepensioneerden werken graag bij Autoreset, omdat wij hen een aangename werkomgeving bieden die aansluit bij hun verwachtingen. Studenten leren ondertussen waardevolle vaardigheden aan die hen later op de arbeidsmarkt nog goed van pas zullen komen. We zorgen altijd voor voldoende begeleiding en duidelijke communicatie, zodat u uw chauffeursdienst, of het nou gaat om studentenwerk of seniorenwerk, optimaal uit kunt voeren.  

Inschrijven als chauffeur      Neem contact op 

 

Vacatures voor chauffeurswerk

Bij Autoreset vindt u naast tijdelijke vacatures ook vacatures die altijd open staan. Daarom hoeft u niet te haasten om in aanmerking te komen voor chauffeurswerk, maar vult u gemakkelijk ons sollicitatieformulier in. Geef aan hoeveel ervaring u hebt en op welke dagen u beschikbaar bent en wij bekijken of u geschikt bent als directiechauffeur of studentchauffeur. Wij zoeken altijd enthousiaste senioren en studenten om onderstaande chauffeursdiensten te vervullen:

  • autotransport;
  • hikers;
  • vrachtwagen- en bustransport;
  • koeriersdienst;
  • deelautobeheer;
  • pendeldienst.

Chauffeursdienst met uiteenlopende opdrachten

Als hiker rijdt u in verschillende types auto om deze op te halen en af te leveren bij de juiste klanten. U werkt de hele dag voor dezelfde opdrachtgever, maar rijdt in allerlei auto’s naar diverse adressen, waardoor uw chauffeursdienst werkzaamheden toch afwisselend blijven. U bespreekt de werkdagen eenvoudig met de klant zelf, zodat u samen een voor u geschikte planning opstelt. Een hiker bijbaan is ideaal wanneer u het leuk vindt om in een team te werken en er gezamenlijk voor te zorgen dat de voertuigen weer klaar zijn voor de verhuur. Bent u in het bezit van een C- of D-rijbewijs? Dan vragen we u graag voor het verzorgen vrachtwagen- en bustransporten. U verplaatst lege bussen en vrachtwagens tijdens een concessie of naar een remise, keuring of ombouwstation. Zo maken wij gebruik van uw jarenlange ervaring en kennis, terwijl u tijdens uw chauffeursdienst doet wat u het liefste doet: autorijden.
 


 

Flexibel studentenwerk bij landelijke chauffeursdienst

Ons werk voor studenten is een fijne manier om te wennen aan het werkzame leven en biedt een waardevolle aanvulling op je CV. Je ritopdrachten voor een bepaalde dag verschijnen automatisch in onze app. Gebruik onze app bovendien om gemakkelijk je uren te noteren. Tijdens je chauffeursdienst kom je in aanraking met verschillende opdrachtgevers, zoals leasemaatschappijen, dealerbedrijven en grossiers in auto-onderdelen. Gedurende het uitvoeren van je taken oefen je jezelf niet alleen in klantvriendelijkheid en dienstverlening, maar bouw je ook kostbare contacten op met professionals in de automotive. Wellicht helpen je opdrachtgevers je wel aan een leuke stage of geven ze je bruikbare tips voor je verdere loopbaan.

Direct solliciteren als chauffeur

Ben je enthousiast geworden over onze werkzaamheden en wil jij er graag onderdeel van zijn? Vul meteen ons sollicitatieformulier in en misschien nodigen wij jou binnenkort wel uit voor een informerend gesprek. Heb je nog vragen over onze chauffeursdienst of iets anders? Neem gerust contact met ons op, wij geven je graag een antwoord op al je vragen.

 

 

 

 

Neem contact op

Onderstaand contactformulier is niet geschikt voor sollicitaties. Solliciteren kan eenvoudig via ons sollicitatieformulier.

Voor vragen over de vacatures kunt u hier terecht.

* Velden met een * zijn verplicht