Close Menu

F.A.Q. - Klanten

Hoe worden de chauffeurs geworven?

Onze afdeling Werving en Selectie maakt eerst een selectie uit de sollicitaties die we ontvangen. Wanneer de senior/student chauffeur geschikt bevonden is voor een sollicitatiegesprek krijgt hij/zij een uitgebreide cursus, een instructie voor het inname traject van een voertuig en een rijtest. Autoreset heeft een eigen opleidingscentrum waar chauffeurs worden opgeleid en getraind. Pas daarna wordt de chauffeur ingezet voor uw opdrachten.

Wat voor soort organisaties werken met Autoreset?

Autoreset rekent alle grote leasemaatschappijen, (internationale) autoverhuurders, dealerholdings en importeurs tot haar klanten. Maar ook apothekers, busbedrijven, zorgverzekeraars en garagebedrijven maken graag gebruik van onze diensten. 

Hoe lang van tevoren moet ik een opdracht aanmelden?

Iedere opdracht die 1 dag van tevoren wordt aangemeld wordt 100% zeker op de volgende dag uitgevoerd. Voor opdrachten die op dezelfde dag worden aangemeld ligt dat percentage op 99%.

Vervoert Autoreset ook auto’s naar het buitenland?

Zeker, wij vervoeren uw auto of vrachtwagen met alle plezier binnen heel Europa. 

Hanteert Autoreset een afnameverplichting?

Nee, dat doet Autoreset bewust niet. U zit bij ons nergens aan vast. 

Wat zijn de openingstijden van Autoreset?

Onze planningsafdeling is op werkdagen bereikbaar tussen 07.30u en 20:00u en op zaterdag van 09:00u tot 13:00u. Daarnaast hebben we een noodtelefoon voor dringende zaken.