Autoreset - voor uw auto, bus en vrachtwagen transport en het leveren van oproep chauffeurs. Vacatures voor parttime chauffeur, bus chauffeur, vrachtwagenchauffeur, en  hikers.

Chauffeursdiensten

In 1998 werd uitzendbureau Oudstanding opgericht. Met een specialisatie in de 65+ doelgroep wrden vele markten bediend. Eén van deze markten was de chauffeursmarkt. Wegens de grote vraag naar chauffeurs werd de afdeling chauffeursdiensten opgericht, welke verzelfstandigd werd onder de naam Autoreset.

Autoreset is een chauffeursdienst die gebruik maakt van een landelijke pool van 65-plussers en studenten en levert hiermee chauffeurs op afroep. Wij zijn marktleider op het gebied van transporteren van auto’s, bussen, vrachtwagens en het leveren van oproep chauffeurs.

Kern van onze dienstverlening is het volledig geautomatiseerd kunnen verwerken van de aanvragen en deze te koppelen aan de juiste chauffeurs. Heeft u vragen of wilt u gebruik maken van onze chauffeursdienst? Neem dan contact met ons op via het formulier of bel 020-7990934.