Autoreset - voor uw auto, bus en vrachtwagen transport en het leveren van oproep chauffeurs. Vacatures voor parttime chauffeur, bus chauffeur, vrachtwagenchauffeur, en  hikers.

Diensten

Autoreset is een bedrijf dat sinds 1998 chauffeurs levert vanuit een landelijke pool van 1.800 senioren en 1.200 jongeren/studenten. Met 190.000 opdrachten per jaar is Autoreset het grootste chauffeursbedrijf in Nederland. 

Wij verzorgen auto-, bus- en vrachtwagentransporten en leveren oproepchauffeurs voor onze klanten. Alle bedrijven in Nederland die behoefte hebben aan de inzet van chauffeurs/hikers kunnen wij voorzien. Dit komt omdat wij werken vanuit een optimale mix in leeftijd, namelijk een combinatie van representatieve, gemotiveerde senioren en nette jongeren. Tevens biedt deze mix de mogelijkheid om de kosten laag te houden en de juiste mix te bieden in ervaring.

Betrouwbare arbeidskrachten en lage kosten heeft al veel gerenommeerde bedrijven overtuigd. Wij onderscheiden ons van andere aanbieders door onze flexibiliteit (het altijd kunnen uitvoeren van spoedritten voor de klanten van onze klanten), gekoppeld aan de kwaliteit van onze chauffeurs en lage kosten. Wij zijn in 99% van de gevallen in staat om binnen 2 uur een chauffeur op locatie te hebben.

De kern van onze dienstverlening is het volledig geautomatiseerd kunnen verwerken van de aanvragen en deze te koppelen aan de juiste chauffeurs. Door het werken met een eigen afdeling Planning die beschikt over een automatiseringssysteem, is het mogelijk om vraag en aanbod op elkaar aan te laten sluiten.Wij zijn onder andere werkzaam voor de volgende bedrijven:

  Leasemaatschappijen 
   Remarketing, poolvloot, rentalvloot, en voorlooptraject 
  Verhuurbedrijven
   Inzetten van hikers, transporten tussen vestigingen en naar klanten 
  Farmacie 
   Bezorgen van medicijnen en ondersteunen bij de logistiek voor bloedvoorziening
  Grossiers 
   Het rijden van routes, bezorgen van levensmiddelen en orderpicking 
  Auto-importeurs 
   Auto-introducties, demobeheer en centrale leveringen 
  Autodealers 
   Centrale afleveringen, hikers op locatie, haal en breng service 
  Bus- en vrachtwagenbedrijven
   Verplaatsen van voertuigen zowel nationaal als internationaal