Autoreset - voor uw auto, bus en vrachtwagen transport en het leveren van oproep chauffeurs. Vacatures voor parttime chauffeur, bus chauffeur, vrachtwagenchauffeur, en  hikers.

Autoreset

In 1998 werd uitzendbureau Oudstanding Groep B.V. opgericht. Eén specialiteiten van Oudstanding is de chauffeursmarkt en zo ontstond Autoreset (onderdeel van Oudstanding Groep B.V). Autoreset is een bedrijf dat met een landelijke pool van 1.800 senioren en 1.200 studenten auto’s haalt en brengt voor verhuurbedrijven, leasemaatschappijen, autodealers en schadebedrijven.  Wegens de grote vraag naar chauffeurs werd de afdeling chauffeursdiensten opgericht, welke werd verzelfstandigd onder het label Autoreset.

Wij onderscheiden ons door het leveren van transporten en inzet van chauffeurs binnen één dag. Door te investeren in professioneel personeel en de ontwikkeling van een eigen planningsapplicatie is Autoreset in staat om honderden transporten en aanvragen voor chauffeurs per dag uit te voeren met behulp van onze vitale en representatieve 65-plussers en studenten.

In Nederland hebben veel bedrijven gekozen voor het samenwerken met Autoreset. Na gesprekken met onze klanten blijkt dat zij hebben gekozen voor ons vanwege:

  • Flexibiliteit: Autoreset heeft de beschikking over een zeer ruime pool van 65-plussers en studenten, waardoor wij snel op uw wensen kunnen inspelen.
  • Lage Kosten: de mix inleeftijd (senioren, 65-plussers en studenten) en een centrale planning biedt  ons de mogelijkheid om chauffeurs te leveren tegen zeer scherpe prijzen.
  • Betrouwbaarheid: door onze automatisering worden al uw aanvragen vastgelegd en op de juiste tijd en wijze uitgevoerd. Autoreset voert dankzij al haar klanten gemiddeld 190.000 transportopdrachten per jaar uit.
  • Géén minimale afnameverplichting: hierdoor is het mogelijk om Autoreset naast eigen middelen in te zetten.
  • Géén arbeidsrechtelijke risico’s: de werknemers van Autoreset vallen onder de NBBU uitzend CAO. Autoreset kan uw ‘eigen’ afroepkrachten overnemen en in pool van chauffeurs opnemen. Dit hebben wij voor diverse partijen gedaan. Het argument wat hierbij vaak wordt genoemd is zakelijker willen omgaan met verplaatsingen.
  • Managementinformatie en facturatie op maat. U ontvangt een factuur gespecificeerd per transport of aanvraag met daarop vermeld; datum, ophaal en afleverplaats, eventueel kenteken en (eigen) opdrachtnummer.

Autoreset heeft een eigen afdeling Werving & Selectie en een afdeling Kwaliteit. Deze afdelingen maken het mogelijk om iedere chauffeur continue individueel te monitoren en zo het bestand te behouden dat uit frisse, vlotte, betrouwbare, representatieve en servicegerichte mensen bestaat. Wij zijn er van overtuigd dat wij met de combinatie van de juiste chauffeurs, goede automatisering en vakkundige medewerkers u op de beste manier van dienst kunnen zijn.

Wij mogen al jaren onze diensten uitvoeren voor veel gerenommeerde bedrijven in Nederland. Vaak leveren wij hier maatwerk, waarbij we de specifieke wensen en eisen verwoorden in een service level agreement. Wij zijn gevestigd in Amsterdam en nodigen u graag uit voor een bezoek of komen bij u langs. Mogen wij u begroeten als nieuwe klant?